Isabel Adrian gör comeback i ”Svenska Hollywoodfruar”

”Jag kommer tillbaka som en vinnare”

I tre säsonger visade hon upp sitt lyxiga Los Angeles-liv och bråkade med Gunilla Persson inför öppen ridå.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att Isabel Adrian, 37 är tillbaka i ”Svenska Hollywoodfruar” i höst.

Samtidigt hoppar Caroline Grane och Agnes-Nicole Winter av programmet.

Efter tre säsonger i TV3:s realityserie ”Svenska Hollywoodfruar” fick bloggaren och entreprenören Isabel Adrian nog. Dels hann hon inte med inspelningarna, dels hade relationen med den skandalomsusade kollegan Gunilla Persson blivit för mycket.

– Det var därför jag slutade, jag var rädd att Gunilla skulle gå på mig. Det är ju trots allt tv vi gör, man behöver ju inte dra det så långt att hela världen är emot en. Alla runt omkring blir ju offer, det ligger offer längs vägen när hon är klar, säger Isabel Adrian.

”Jag är så trött på att dejta miljardärer som knarkar”

”Har saknat det”

Nu är lusten tillbaka. I höst gör Isabel Adrian comeback i ”Svenska Hollywoodfruar”. Hon bor fortfarande kvar i Los Angeles tillsammans med maken Steve Angello, känd från Swedish House Mafia och deras två döttrar. Men i övrigt har mycket hänt.

– Förra gången fick jag chansen att bli mottagen av svenska folket och det kändes som att jag fick visa vem jag är. Sedan dess har jag utvecklats mycket och vill gärna visa det. Jag har saknat det, säger hon.

Hon är inte intresserad av att älta gamla oförätter. I stället tänker hon bjuda på något nytt.

– Jag ville dra ett streck över det och gå in med nya ögon. Det ska inte vara samma gamla tugg, och det kommer att bli intressant och mycket känslor. Det ger mig väldigt mycket att få göra tv.

”Finns en rädsla”

Men att exponeras inför den svenska tv-publiken har inte bara varit enkelt för frispråkiga Isabel.

– Det finns en viss rädsla också, det ska jag inte sticka under stol med. Första säsongen var inte bara rolig för mig, jag fick ta väldigt mycket skit. Men det accepterar jag, det gjorde bara att jag blev lite mer taggad att göra säsong till. Man måste bjuda på sig själv.

Sedan tidigare är det klart att Maria Montazami, Gunilla Persson och Åsa Vesterlund också är klara för den nya säsongen.

Däremot är varken Agnes-Nicole Winter (som var med i säsong 1, 3-4 och 8) eller Carolina Grane, som debuterade i programmet i våras, med i säsong 9.

– Vi ser till att försöka förnya oss till varje säsong. Det är en sak tittarna har lärt sig, fruar kommer och går men succén består, säger  MTG TV:s presschef Susanne Nylén.

Var det Caroline Granes eget val att hoppa av?

– Vi ser det inte som att någon har hoppat av utan just nu fokuserar vi på de här fyra. Men Caroline vill nog gärna vara med i framtiden, säger hon och tillägger:

– Det är inte otänkbart att någon kommer tillbaka, vi försöker bara hitta ett sätt att presentera spännande nyheter till varje säsong.

RÖSTA PÅ ROCKBJÖRNEN 2017
Publisert: