Uppgifter: Minka Kelly och Jesse Williams är ett par

Grey’s anatomy-stjärnan ska ha dejtat stjärnan – samtidigt som han var gift

1 av 2 | Foto: AP TT NYHETSBYR ÅN
Minka Kelly.
TV

Jesse Williams, 35, lämnade in skilsmässoansökan för en månad sedan.

Nu uppges ”Grey’s anatomy”-stjärnan ha dejtat Minka Kelly, 36, under sitt äktenskap med Aryn Drake-Lee, 33.

– De ses definitivt, säger en källa.

I april lämnade Jesse Williams och frun Aryn Drake-Lee in sin skilsmässoansökan. Orsaken till uppbrottet ska vara skådespelarkollegan Minka Kelly.

Enligt amerikanska Page Six har Williams och Kelly haft en relation samtidigt som ”Grey’s anatomy”-stjärnan var gift med Aryn Drake-Lee.

– De började träffas förra året. Han avslutade saker och ting med sin fru i år. Han kommer att vara i Paris med Minka senare i veckan. Folk känner till relationen, men sa ingenting eftersom han fortfarande var gift, säger en källa till tidningen.

Träffades i Frankrike

Minka Kelly och Jesse Williams spelade båda i dramat ”The Butler” 2013, men träffades först i Frankrike ett par år senare.

– De spelade aldrig in samtidigt. De kan ha varit på samma premiärer, men deras vägar korsades aldrig. De träffades bara officiellt när de var i Frankrike och jobbade med ett tv-spel.

”Kommer känna: Vad har jag gjort?”

Jesse Williams och Aryn Drake-Lee har en treårig dotter och en 18 månader gammal son ihop.

– Han kommer vakna upp och känna: Vad har jag gjort? Han har två barn. Det här är inte Hollywood där man bara kan bryta. Han och Minka går på lust, säger källan.

Jesse Williams är mest känd som Dr. Jackson Avery i läkarsåpan ”Grey’s anatomy”. Minka Kelly har synts i kritikerrosade tv-serien ”Friday Night Lights”.

ARTIKELN HANDLAR OM