”Jag älskar att hångla”

TV

Nu går Basshunter in i ’Big brother’-huset

Foto: Jonas ”Basshunter” Altberg tycker illa om Rodney da Silvas Hitlerhälsning i ”Big brother”. ”Han är inte så jävla klyftig”, säger han.

I dag går Basshunter in i ”Big brother”-huset för att producera en låt och festa med deltagarna.

Han riktar skarp kritik mot Rodney da Silvas beteende.

– Stackarn är inte så jävla klyftig, säger Basshunter.

Jonas Altberg, 26, känd som Basshunter, gästar huset under några dagar för att producera en ”Big brother”-låt med deltagarna. Låten är även tänkt att gå på hans nya platta.

– De har verkligen hittat en skara roliga karaktärer. Psykologerna har kunnat se att ”här kan det bli en konflikt”. Det kan bli något riktigt roligt av låten. Efter att jag valt ut vilka som ska sjunga ska jag säga ”drick lite bira så sätter vi oss och skriver”, säger han.

Basshunter har redan Gurkan som klar kandidat – hur han än sjunger.

– Hur hans sångröst är kan jag inte ens gissa mig till. Jag skiter i om han kan sjunga. Det räcker om han säger coola grejer i låten, säger han.

”Droger är bajs”

Basshunter har följt med i nyhetsflödet kring den stormiga ”Big brother”-säsongen. För några veckor sedan uppges en tennisboll med droger ha kastats in i huset. Nöjesbladet har även avslöjat att två deltagare hålls under uppsikt av polisen för misstanke om narkotikahantering.

– Droger är bajs, jag hatar droger. En människa som börjar med knark för att ha kul borde inte få ha kul över huvud taget, säger Basshunter.

”Absurt”

Rodney da Silvas Hitler-hälsning förra veckan riktar han skarp kritik mot.

– Stackarn är inte så jävla klyftig. Som man bäddar får man ligga om man inte kan skilja på vad som är rätt och fel och helt absurt. Det är en förolämpning mot en hel folkgrupp. Det gamla talesättet ”tänka först, handla sen” borde slå till där. Men alla är ju inte så, säger Basshunter.

”Jättemysigt”

Basshunter stänger inga dörrar när det gäller raggande i huset.

– Jag älskar att hångla, det är jättemysigt. Allt är spontant. Om det nu skulle bli superfest och om tillfället ges, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM