”Maria är för fan dum i huvudet”

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Anka galen på Montazami under ”Fortet”-finalen

1 av 5 | Foto: SKIT-ARG Hollywoodfruarna Anna Anka och Maria Montazami är i luven på varandra – igen. När Montazami anklagar Anka för att inte hälsa på hennes barn under inspelningen av ”Fångarna på fortet” går Anka i taket och kallar Montazami för ”idiot”.

Hollywoodfruarna Anna Anka och Maria Montazami är ovänner sedan länge.

Gårdagens final av ”Fångarna på Fortet” hällde ny bensin på lågorna.

– Hon sa inte hej till

mina barn, anklagar

Montazami.

– Hon är för fan dum i huvudet, svarar Anka.

Sara, 20, och Hanna Montazami, 18, deltog båda i årets säsong av TV4:s ”Fångarna på fortet”.

Det gjorde även Anna Anka – som blev känd tillsammans med systrarnas mamma Maria i TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar”.

Men Anka, 40, och Montazami, 45, har sedan länge kastat skit på varandra i

media, och nu påstår Maria Montazami att Anka av den anledningen vägrade säga hej till hennes döttrar under inspelningen i Frankrike.

– Hon sa inte hej till mina barn. Men ”who cares?”, hon får ju bestämma själv vem hon vill säga hej till, säger Maria Montazami.

”Det är trams”

Anna Anka menar dock att Montazami ljuger:

– Det är trams. Jag vet att Maria har sagt att jag vägrade skaka hand med hennes dotter. Jag skakade inte hand med någon, varför skulle jag göra det? Marias dotter (Hanna, som mötte Anka i gårdagens final, reds anm) var jätteduktig, vi gjorde ett tv–jobb ihop, det var inga problem. Utöver det vill jag inte ha med Montazamis familj att göra.

Sedan eskalerar Anna Ankas ilska mot Maria Montazami.

”Ingen Hollywoodfru”

– Hon är en idiot. Hon går runt och säger ”jag tycker synd om Anna Anka” – hon vet ingenting om mitt liv! Hon är för fan dum i huvudet. Hennes skithus är som min toalett. Hon borde inte kalla sig för Hollywoodfru, för det är hon inte, säger hon.

Maria Montazami avfärdar Anna Ankas hårda ord.

– Tycker hon det så är det hennes åsikt. Jag tycker inte att hon är dum eller att hon är en idiot. Säger hon såna saker och mår bra av det, får hon stå för det själv. Jag tycker inte samma sak om henne. Jag har inte gjort henne någonting och hon har inte gjort mig någonting, men att hon skulle kalla mig idiot är kanske lite onödigt.

Nöjesbladet har sökt Hanna och Sara Montazami för en kommentar.

Publicerad: