Gunilla och Britt i nytt storbråk

avChristoffer Nilsson

Ekland om föreställningen: ”Det var väldigt tragiskt”

Britt Ekland stormar ut från Gunilla Perssons teaterföreställning.

Och går till attack mot Hollywoodfruns insats på scenen.

– Det var väldigt tragiskt, säger Britt Ekland.

Gunilla Persson och Britt Ekland hamnar i luven på varandra.

Igen.

Säsongsavslutningen av TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar” kantas av ett nytt storbråk mellan fruarna. Dokusåpadeltagarna samlas på en teater för att se Gunilla Perssons föreställning ”A night with the Perssons” – en show med Gunilla i alla scener – och huvudpersonen är sen till sin egen föreställning.

Tittarna får se hur Ekland skäller ut Persson och sedan stormar därifrån. Enligt henne är det inte professionellt att låta publiken vänta.

– Först och främst vill jag be om ursäkt till alla amatörskådespelare. I avsnittet kallar jag Gunilla för en amatör. Jag har sett väldigt många fina amatörföreställningar och det är en förolämpning mot dem att jämföra dem med Gunilla. Hon är ingenting. Bara en människa som fått för sig att hon kan det här, säger Britt Ekland.

”Väldigt tragiskt”

Eftersom Britt Ekland tittat på programmet i förväg fick hon ändå ett smakprov ur föreställningen som innehöll sång- och teaternummer.

–  Faktum är att det var väldigt tragiskt. Det var ganska plågsamt att se i programmet för det är inte roligt att skratta åt någon som gör bort sig så totalt som hon gjorde och har en sådan snedvriden verklighetsuppfattning. De flesta av oss har en känsla för vad som är bra och dåligt. Gunilla saknar den känslan, säger hon.

Enligt Gunilla Persson är Britt Ekland en ”föredetting”.

– Vad har hon att komma med för någonting? Hon var Bondbrud för 40 år sedan. Vad gör hon i dag? Hennes elaka ord har ingen verkan på mig för det är så förutsägbart. Jag visste att det skulle hagla negativa kommentarer från denna misslyckade figur, säger hon.

Persson menar att Ekland bara förlorar på bråken som varit.

– Det hjälper inte Britt och hennes status som Hollywoodfru att komma in skrikandes och säga att jag är en amatör. Hon tror att hon kan förstöra för mig men tyvärr lilla Britt, det går inte att förstöra för Gunilla Persson, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM