Publicerad:
Uppdaterad:

Geir fick lämna ”Idol”

Av: Therese Danielsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Hyllningen till frun Anna räckte inte

De två senaste veckorna har han hängt löst – men räddats kvar i duellen.

I kväll hängde han löst igen, tillsammans med Andreas Weise. Och den här gången var det Rönnings tur att dra nitlotten och lämna tävlingen.

Det var kärlekstema i kvällens fredagsfinal. Idolerna sjöng hjärtesånger för nära och kära. Efter Geir Rönnings framförande av "I heard it throught the grapevine” var juryn lyrisk.

– Shit vad du sjunger! Det är bara att springa ner till prispallen och ställa dig på förstaplatsen. Totalt klanderfri sång, sade Anders Bagge.

– Aaaah, Geir. Vilken revansch! Du tog över scenen, rösten var fantastiskt och allting var superbra, fortsatte Laila Bagge Wahlgren.

– Du är Idol-skutans kapten. Det är mycket kärlek i dig, tyckte Andreas Carlsson.

Badkarsscenen upprör

På tal om kärlek så var det gott om den varan i inslaget inför Geirs framträdande. Tittarna fick se ett kärleksfullt möte mellan Geir och hans fru Anna, bland annat en kyss i ett bubbelbadkar.

Det blev lite för mycket för några tittare.

– Men NEJ! Jag VILL inte se dom i badet, kommenterade signaturen ”Anki”.

– Badkarsbilden blev för mycket. Kunde inte ens koncentrera mig på sången, tyckte signaturen "Ellen”.

Nöjesbladets omröstning ”Vem var bäst i kväll?” visade dock tidigt att Geir riskerade att hänga löst för tredje veckan i rad. Och så blev fallet. Efter en duell mot Andreas Weise stod det klart att Geir fick lämna tävlingen.

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN