”Bonde söker fru”-Jennifer: ”Jag blev slagen och hotad”

avEmilia Berntsson

”Svårt att befästa de starka känslorna”

1 av 3 | Foto: BJÖRN LINDAHL
Jennifer Erlandsson.

Vägen till kärleken är inte alltid helt spikrak.

I alla fall inte för Jennifer Erlandsson från ”Bonde söker fru”.

– Man har samlat på sig en del erfarenheter av sorgsna relationer, säger hon.

Jennifer Erlandsson, 33, är en av bönderna som hoppas hitta kärleken i årets ”Bonde söker fru”. En upplevelse som kan vara ganska tuff i sig men för Jennifer var det svårt redan innan. I kvällens avsnitt berättar hon om hur kärleken tidigare varit väldigt smärtsam.

– Man har sin historia och man har samlat på sig en del erfarenheter av relationer som inte har blivit som man har velat. Och då har kärleken gjort ont, säger Jennifer Erlandsson.

Blev slagen

Till tidningen Land berättar Jennifer mer ingående om vad hon varit med om.

– Jag träffade en extremt karismatiskt man som var något av det mest charmerande jag mött och jag föll hårt för honom. Men ganska snart började han kontrollera min tillvaro och det blev stormigt och bråkigt. Jag har fått iskallt vatten hällt över mig, blivit slagen och hotad med att bli utslängd från ett tolvvåningshus, säger hon till tidningen.

Efter det destruktiva förhållandet hamnade hon i ett annat, men då blev det mer psykiskt.

– Efter ett tag kröp det fram att han hade en relation med sin ex-fru. Varje gång han blev påkommen sa han att jag var kvinnan i hans liv och sa att det aldrig skulle hända igen. Man han fortsatte med de dubbla relationerna och till slut bestämde jag mig för att flytta tillbaka till Västkusten, säger Jennifer till Land.

”Går på rosa moln”

Känslorna börjar leta sig fram allt mer i ”Bonde söker fru”, men för Jennifer är det fortfarande läskigt att släppa in någon så nära.

– När det har gjort ont så ska man våga hoppa på tåget igen och våga ge sig hän på nytt. Samtidigt som man inte vill något hellre så känns det ju lite jobbigt också såklart. Man känner sig väldigt lockad av kärleken men även lite rädd för den helt enkelt, säger hon.

”Vi får se när säsongen är över”

Jennifer Erlandsson beskriver sina upplevelser från programmet som en ”kärleksexplosion”.

– Man går bokstavligt talat på rosa moln. Men jag tror att det är svårt att befästa starka känslor på den korta tiden, även om man känner att här finns någonting eller här finns ingenting. Sedan får man ju lösa det när kamerorna har slocknat, säger hon och fortsätter:

– Än så länge är jag väldigt glad över att jag var med i programmet, sedan får vi se när säsongen är över.

ARTIKELN HANDLAR OM