Dotterns oro för Leif-Ivans hälsa: ”Han är vildare än vi barn”

1 av 6
TV

Trots tre hjärtinfarkter har Leif-Ivan Karlsson svårt att leva hälsosamt.

Något som gör dottern Angelica orolig.

– Han är ju vildare än vad vi barn är. Nu måste han börja lugna ned sig, säger hon.

Leif-Ivan Karlssons, 56, hälsa sviktar. Förra veckan drabbades han av en allvarlig hjärtinfarkt och fick föras akut till sjukhus.

Tv-profilen har sedan en tid tillbaka haft problem med hjärtat och hälsan överlag. Något som fått dottern Angelica Karlsson, 27, att oroa sig.

Kvällens program av realityserien ”Karlssons” är inget undantag. Där ses Angelica ta ett allvarligt snack med sin pappa gällande hans hälsovanor.

Det är Leif-Ivans mående dagen efter en hård festkväll med några vänner som tvingar Angelica att rycka in.

– Såna snack har jag haft med pappa sen jag var liten och jag har alltid varit väldigt orolig. Jag vill att mamma, pappa och alla runt om mig ska må bra. Jag har försökt ge honom hälsotips, säger hon till Nöjesbladet.

Men att få Leif-Ivan att lyssna är inte det lättaste. Trots flera års tjatande fortsätter han i samma banor.

– Han har hitintills inte lyssnat. Men nu när han åkte in för hjärtinfarkten grät han och lovade mig och alla andra i familjen att han ska ta det lugnare. Att han ska skärpa sig och vara hälsosam, säger Angelica Karlsson.

Festade efter hjärtinfarkt

Det var den tredje hjärtinfarkten för Leif-Ivan. Men förra veckans dramatiska händelse har blivit en väckarklocka och nu ska tv-profilen trappa ned på alkoholen och den feta maten. Det berättade han tidigare för Nöjesbladet.

Men Angelica väntar med att känna sig lugn.

– Jag vill se att han menar det han säger först. Jag skällde ut honom i morse senaste, säger hon.

Då ett av Leif-Ivans företag sponsrade tävlingen ”Miss Universum” befann han sig på söndagskvällen på stor vinnarfest på Café Opera.

– Han var där och drack alkohol så då skällde jag ut honom för det. Han måste ta det lugnt och kan inte springa ut direkt. Han är ju vildare än vad vi barn är. Nu måste han börja lugna ned sig och jag hoppas verkligen att jag får se resultat, säger Angelica Karlsson.

I programmet kommenterar Leif-Ivan själv sin situation och vägen till ett hälsosammare liv.

– Jag gör så gott jag kan. Rom byggdes ju inte på en dag utan det tar sin lilla tid, säger han i programmet.

”Karlssons” sänds ikväll klockan 21:00 på TV3.

ARTIKELN HANDLAR OM