Bengt Magnusson tillbaka i rutan

Av: Rebecka Ljung

Publicerad:
Uppdaterad:

Funderar på pension

1 av 2 | Foto: KARIN TÖRNBLOM
Bengt Magnusson är fri från sin cancer

I oktober är nyhetsankaret Bengt Magnusson tillbaka på jobbet, efter cancerbehandlingen.

Men redan på tisdagsmorgonen syntes han i rutan, då han firade 25-årsjubileet.

– Det ska bli kul att komma tillbaks, hoppas jag!

På tisdagen dök en oväntad gäst upp i ”Nyhetsmorgon” på TV4.

Nyhetsprofilen Bengt Magnusson, 64, delade soffa med kollegor som Agneta Sjödin och Malou von Sivers, som diskuterade olika tv-program från kanalens hittills 25 år i tv.

– Jag kom in från semestern eftersom TV4 fyller 25 idag. Jag har varit med sedan starten, säger Bengt Magnusson till Nöjesbladet.

Cancerbesked i våras

Magnusson har varit borta en tid, på grund av testikelcancer. Beskedet kom tidigt i våras, och snart blev han opererad och fick påbörja en cellgiftsbehandling.

För nyhetsankaret var inte ”Nyhetsmorgon”-besöket samma ”jättegrej” som den kanske är för tv-tittarna, för han berättar att han redan har varit i TV4-huset ett antal gånger under sommaren.

– Men det ska bli kul att komma tillbaks, hoppas jag!

Lycklig kollega

I somras kunde Bengt Magnusson glädjas åt en friskförklaring från läkaren, och i oktober ska han vara tillbaka som nyhetsankare på TV4 Nyheterna.

Men det är osäkert hur länge han blir kvar. Magnusson fyller nämligen 65 år i november.

– Jag kommer inte gå i pension den månaden jag fyller. Men kanske senare, det vet man aldrig. Det beror på hur det känns när jag börjar jobba ordentligt igen.

En som är glad att ha kollegan tillbaka är Agneta Sjödin, som instagrammar en bild på henne och Bengt Magnusson, med texten: ”25 år på TV4 med bl.a. den här underbara mannen …”.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN