Beskedet: Anders Bagge tillbaka till Idol

”Jag längtar nu efter att få komma ut på turnén”

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Anders Bagge gör comeback i Idol 2017.

Det avslöjar TV4 i dag.

– Jag längtar nu efter att få komma ut på turnén, säger Anders Bagge.

Anders Bagge är tillbaka i Idoljuryn. Han blir en av fyra jurymedlemmar som ska hitta Sveriges nästa stora artist.

– Vi vet att jättemånga tittare har saknat Anders Bagge i Idoljuryn och vi är superglada att vi lyckats få tillbaka honom! Redan på lördag drar vi igång auditionturnén i Göteborg samtidigt som Melodifestivalen har sin final med rekordmånga Idoler i startfältet som alla har sjungit för Anders i början av sin karriär. Han har ett fantastiskt öga och öra för att hitta nya stjärnor, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent TV4, i ett pressmeddelande.

Och Anders Bagge själv ser fram emot sin comeback. Han har tidigare medverkat i åtta säsonger, men gjorde ett uppehåll under Idolresan 2016.

– Sedan jag lämnade Idoljuryn så har jag saknat att få träffa alla grymma talanger. Jag älskar ju Idol, och det är det absolut bästa sättet för en ung talangfull person att pröva vingarna. Jag längtar nu efter att få komma ut på turnén och återigen få träffa alla modiga och fantastiska ungdomar, säger Anders Bagge i pressmeddelandet.

Nu återstår att se vilka tre andra jurymedlemmar han får sällskap av. Nikki Amini har dock tidigare bekräftat att hon kommer göra åtminstone en säsong till. Idols auditionturné startar i Göteborg på lördag 11 mars.

Nöjesbladet har sökt Anders Bagge för en kommentar.

Publicerad:

LÄS VIDARE