Fagervall: ’Idol’- juryn tycker fel

TV

Markus gör comeback med självförtroende

Foto: Fick bra vibrationer från publiken.

Livecomeback och premiär för nya singeln.

Det var en skakis Markus Fagervall som uppträdde på ”Sommarkrysset”.

– Jag var jättenervös och fokuserade bara på att andas, säger han till Aftonbladet.

Foto: Aftonbladet skrev i går om den nya tuffa trion som ska döma i ”Idol”. Om Markus Fagervall sa Laila Bagge: ”Han är samma typ av artist som Sebastian Karlsson. Och det finns för många som liknar dem.”

Med nya singeln ”If you don’t mean it” gjorde forna ”Idol”-deltagaren Markus Fagervall comeback i ”Sommarkrysset” i TV?4 i?går. Och det var en nervös sångare som mötte publiken.

– Jag brukar vara nervös inför direktsändningar, men det här gången var det dubbelt så jobbigt. Med en ny låt är det många saker som ska fungera, säger Markus Fagervall, 25.

”Hade kul på scen”

Väl på scen släppte dock spänningarna.

– Det var riktigt roligt, jag hade kul på scen. Jag försökte känna av atmosfären och det verkade som att publiken gillade låten. Det var positiva reaktioner. Så jag är väldigt förväntansfull inför hösten …

Du har varit med förr. Finns det något du kommer att göra annorlunda den här gången?

– Jag har lärt mig att leva på ett annat sätt … Jag känner mig lugnare med kändisskapet, vilket är jätteskönt. Sedan har jag varit med från start med musiken, jag är delaktig i varenda låt på nya skivan.

Nya ”Idol”-juryn dömde ut dig och tidigare deltagare i veckan, hur kändes det?

– Jag är den jag är. Juryn får tycka som de vill, men de tycker fel. Om jag kommer att följa ”Idol”? Ja, lite kommer jag att titta i alla fall.

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol