Frank: Vi är ett par

Brottaren har slutit fred med sambon inför ”Let’s dance”.

Frank Andersson har blivit sams med sin sambo.

I morgon sitter hon i publiken på ”Let’s dance”.

– Ja, vi är ett par, säger brottaren.

Så sent som i måndags avslöjade Frank Andersson, 54, i Nöjesbladet att han brutit upp från sin sambo Jeanette Kindblom, 39. Han varnade för att han inte skulle orka tävla i ”Let’s dance” med anledning av deras bråk.

Men på onsdagens pressträff och repetitioner inför premiären i morgon fanns Frank Andersson på plats – med ett annat besked.

Paret, som har en tvåårig dotter tillsammans, har beslutat sig för att försöka lösa problemen.

– Man säger saker, både hon och jag. Och jag lämnade nycklar och alltihop. Men nu har vi pratat i två dagar, för Montanas skull. Så hon ska komma på fredag, så får vi se vad som händer, säger Frank Andersson.

”Det blir slitningar”

Tidigare i veckan berättade han att förhållandet med den 15 år yngre flickvännen inneburit ständiga fajter och inga kompromisser. Nu förklarar han att en bidragande orsak till det plötsliga uppbrottet berodde på hans medverkan i ”Let’s dance”.

– Jag har varit ute och rest mycket och nu ska jag engagera mig i det här. Det blir slitningar i en relation. Hon tyckte att hon blev bortprioriterad.

– Men vi har pratat om det och hon ska försöka sympatisera med detta nu. Vi har barn, och det är viktigt.

När Frank Andersson gör debut på ”Let’s dance”-golvet i morgon kommer Jeanette Kindblom att finnas i hejarklacken.

Och han säger att de i dagsläget är tillsammans:

– Ja, så kan man se det.

”Två starka viljor”

Efter parets snack har sambon gått med på att anpassa sig efter Frank Anderssons nya vanor, med allt vad det innebär av hård träning med danspartnern Charlotte Sinclair, 33.

– Det var två starka viljor som slogs. Men om man hoppar på det här så måste man få koncentrera sig på det, för det tar mycket tid. Man kan inte bara ta det med en klackspark, för då kan man lika gärna skita i det, säger brottarlegendaren.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN