Ex on the beach

”Paradise hotel”-Jeppe kliver in som ex

Av: 

Linnéa Borgert

TV

Har blivit vegan och gör yoga

Han blev både älskad och hatad i ”Paradise hotel”.

Nu kliver Jesper Johansson in i ”Ex on the beach” – för att visa upp ”nya Jeppe”.

– Jag har hittat mig själv i världen på något sätt. Man blir ganska mycket klokare med åren, säger han.

Jesper ”Jeppe” Johansson, 25, trivdes inte i rampljuset efter sin vinst i ”Paradise hotel”. Sedan dokusåpan har vi knappt sett skymten av honom.

– Jag har softat rätt bra. Jag har hållit mig gömd, säger Jeppe och skrattar.

Han beskriver tiden efter ”Paradise hotel” som hetsig.

– Jag lämnade på eget bevåg. Jag kände inte att det passade mig, det var så falskt. Jag ville inte att folk skulle tycka att jag var kung när jag levde det livet som jag gjorde, ett ohälsosamt liv. Nu skulle jag inte ha någonting emot det. Tvärtom, nu skulle det vara kul att inspirera folk, säger han.

”Gillar att fånga dagen”

Jeppe har spenderat stora delar av de senaste åren utanför Sverige. När Nöjesbladet pratar med honom är han på Gran Canaria. Om två veckor ska han sätta sig i en folkbuss och köra genom Europa.

– Jag gillar att bo i solen, att leva i nuet, fånga dagen, ett lite mer spirituellt liv liksom. I Sverige är det väldigt inboxerat, alla springer runt och försöker vara så coola som möjligt, säger han.

Han berättar att han har ändrat sin kost, som förr bestod av mycket kött, och att han utövar yoga.

– Jag blev vegan när jag kom ned till Karibien för ungefär ett och ett halvt år sedan. Jag fick väldigt mycket inspiration av människor där som mådde så jävla bra inifrån och ut. Då mådde jag bra utifrån och in, tvärtom liksom, säger han och fortsätter:

– Jag är inne i det spirituella tänket, att leva ett gott liv, karma, ”be the change you wanna see in the world” liksom.

”Jag var väldigt lost”

Nu kliver Jeppe Johansson in i tv-rutan igen i Kanal 5:s sexsåpa ”Ex on the beach”, som Amelias ex. Främst för att få en gratisbiljett till solen.

– Sedan tänkte jag att det var kul att träffa nytt folk och visa upp den nya Jeppe. Man har legat under isen i tre, fyra år så har man en chans, varför inte ta den?

Jeppe säger att han tycker det är stor skillnad på ”Paradise hotel”-Jeppe och den han är nu.

– När jag var med i ”Paradise hotel” var jag väldigt lost när jag gick in i huset. Bara en månad innan dess hade jag förlorat min farsa. Det var väldigt mycket i mitt liv just då. Fan, jag var ung, 21 år gammal, drack mycket, man blev ganska lost.

”Ex on the beach” sänds på måndag klockan 22 på Kanal 5.

ANNONS EXTERN LÄNK

REA hos Åhléns – upp till 50 % på kläder och inredning!

Åhlens

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Ex on the beach

Paradise hotel