Tony Irving: ”Så jävla överlycklig”

Av: Terese Ekelöw

Publicerad:

TV

Jurymedlemmen nöjd efter finalen av ”Let's dance”

Tony Irving är överlycklig att Elisa vann.

Trots att han var nöjd med båda finalisterna tyckte han att Elisa var vassare.

– Bianca borde ha kört lite mer pardans, säger Tony Irving.

Tony Irving, 49, har tidigare klagat på finaldeltagarnas danskvalitet. När Thomas Wassberg åkte ut kunde han inte dölja sin lycka. Bianca Ingrosso och Elisa Lindström skrev historia när det för första gången i ”Let's Dances” historia stod två tjejer i final.

– För första gången på tio år har vi två värdiga deltagare i final. Tidigare har vi alltid haft en som är bra på att dansa och en som är bra på att underhålla publiken. Kvalitetsnivån var så mycket högre i år, säger Tony Irving.

Han är mycket nöjd med kvällens resultat.

– Jag är så jävla överlycklig att Elisa vann. För mig så dansade hon pardans in i sista stunden. Jag är pardansdomare och det där mitt hjärta ligger.

Önskar mer fysisk kontakt

I den sista dansen valde Bianca Ingrosso och Alexander Svanberg att göra ett vågat nummer. Tony Irving gav paret tio poäng och sa att han var tacksam att de gjorde någonting helt nytt, men han tror att det kan ha blivit hennes fall.

– Bianca var fantastisk men jag tycker att hon borde ha kört lite mer pardans i sitt showdansnummer. Eller åtminstone haft fysisk kontakt med honom. Det är det hela det här programmet går ut på, säger Tony Irving.

– Det var en annan dansform. Och att ta en helt annan dansform är ett wild card. Jag var jättebra kvalitet på numret men det var inte vad jag ville ha. Jag vill ha pardans och det fick jag från Elisa, säger Tony Irving.

Publicerad:

LÄS VIDARE