Pia Johansson: ”Skadorna överdrivna”

avFilip Joelsson

Publicerad:

Skådisen tycker till om skadorna i Let's Dance

1 av 8

Knappt två veckor har passerat sedan årets Let's Dance började sändas i TV4.

Trots det har deltagare redan drabbats av benhinneinflammationer, hjärnskakningar och muskelbristningar.

– Men de där skadorna är ju ganska överdrivna måste jag säga, säger deltagren Pia Johansson.

Isabel Adrian, 38, fick en lättare hjärnskakning, Rickard Söderberg, 40, drabbades av benhinneinflammation och Linda Lindorff, 44, fick föras till sjukhus efter en muskelbristning i höften. Och allt inom loppet av Let's Dance första tävlingsvecka.

För mycket, tycker Pia Johansson.

– De där skadorna är ju ganska överdrivna måste jag säga.

Hur menar du då?

– Som skådespelare kör man oavsett hur man mår. Har man kräksjukan så går man ut och kräks i kulisserna och sen går man in och spelar igen. Inget mer med det, säger hon.

”Man ska inte använda sina skador för sympati”

Hollywoodfrun Isabel Adrian fick en lättare hjärnskakning efter att ha slagit huvudet i golvet under träning förra veckan. Själv tycker hon att man ska tänka till gällande hur man hanterar en skadesituation.

– Man väljer ju hur man hanterar problemet. Man ska inte springa till pressen för att få sympati för varenda liten skada, för då hade alla tidningar varit fyllda. Alla här har någon skada, säger hon.

Att Linda Lindorff i förra veckan skadade sig på just den repetition som pressen var inbjuden till kanske inte var en slump, menar Isabel Adrian.

– Jag vet att hon har ont i höften. Sen är det ju tråkigt att hon ska få ännu mer ont just under ett kamerarep, sade hon i förra veckan.

”Ingen taktik bakom”

Linda Lindorff själv hävdar att det inte ligger någon som helst ”taktik” bakom skadan eller skadetillfället.

– Tre läkare har konstaterat att muskler har brustit, köttfibrer gått av, en sena roterat och att ett bäckenben har knäckts till. Så det skulle vara en ganska avancerad taktik i så fall, säger hon.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM