Succéduon Morgan och Ola-Conny får eget reseprogram

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Då: Ullared Nu: Världen

1 av 4 | Foto: Foto: LENNART BENSON
BLIR BERESTA ”Ullared”-polarna Ola-Conny och Morgan åker ut på äventyr i världen.

Två lustiga figurer möter världen i nytt tv-program.

Den oväntade tittarkärleken fick Ola-Conny och Morgan från ”Ullared” att återvända till rutan.

– Hade folk tyckt att jag är en jävla idiot skulle jag aldrig mer i livet hoppat in i ett sådant här projekt, säger Morgan Karlsson.

Nöjesbladet kan avslöja att ”Ullared”-favoriterna Ola-Conny Wallgren, 48, och Morgan Karlsson, 38, blir turister i Kanal 5- programmet ”En stark resa med Morgan och Ola-Conny”.

Undviker supande

Morgan förklarar att han gärna bjuder på sitt speciella sätt, men vissa saker tänker han undvika.

– Jag skulle vara helt bortgjord om jag skulle få för mig att supa och helt plötsligt ställa mig och pissa rätt framför kameran. Det skulle vara förnedrande, säger han.

Själva grunden i reseprogrammet går ut på att Ola-Conny och Morgan ska åka ut i världen för att komma på idéer och inspireras av företeelser som kan hjälpa företaget Gekås där de annars är anställda. En anhalt är att undersöka pubkulturen i London för att utveckla en kommande sportbar till varuhuset.

”Tänker annorlunda”

– Jag ger dem uppdrag. De tänker lite annorlunda än jag och kommer säkert att snappa upp bra grejer som jag inte har hajat, säger Boris Lennerhov, vd på Gekås.

Morgan Karlsson är långt ifrån en motvillig resenär som skyr unika upplevelser. Dessutom trivs han framför kameran.

Får tänka fritt

– Hade folk skrattat åt mig och tyckt att jag är en jävla idiot skulle jag aldrig mer i livet hoppat in i ett sådant här projekt. Men har man pratat med 10 000 personer och det är två eller tre som tycker vi har gjort bort oss kan man känna att det är okej, säger Morgan Karlsson.

Tanken är att duon ska få välja ganska fritt när de kommer till resmålen, och att man ska se världen ur deras perspektiv.

I nuläget är det oklart om serien ska sändas i sex eller åtta avsnitt i Kanal 5 under våren. Inspelningen har just börjat och äger rum i vinter.

Publicerad: