Ensam mamma söker

Här är Ensamma mammorna som söker kärleken i sommar

Av: 

Terese Allert

TV

My, 25: ”Det känns jättespännande”

I sommar spelas en ny säsong av "Ensam mamma söker" in.

Nöjesbladet kan nu presentera singelmammorna som letar efter den rätta.

– Det känns jättespännande, säger My, 25.

Till skillnad från tidigare år är det fem, och inte sex, mammor som spelat in varsin presentationsvideo. Tre av dessa kommer sedan få chansen att dejta varsitt gäng killar i sommar.

– Det har aldrig varit hugget i sten att det initialt ska vara sex kandidater. Dessa fem ensamma mammor var så bra att vi kände att vi inte behövde ytterligare en kandidat som killarna behöver välja mellan i sina brev, säger Fredrik Lundberg, programdirektör MTG TV i ett mejl.

”Något saknas i mitt liv”

En av mammorna som hoppas på att få dejta i sommar är My, 25, från Öland. Hon anmälde sig till programmet för att hitta sin drömman.

– Det är det som saknas i mitt liv, någon att dela vardagen med. Att få lite hjälp på traven att träffa honom är ju inte fel, säger hon till Nöjesbladet. Hon ser fram emot att få läsa ansökningarna.

– Det känns jättespännande. Jag tror inte det går att föreställa sig hur det kommer bli. Men jag ska titta på alla med öppet sinne. My bröt upp från ett långt förhållande för två år sedan. 

– Jag levde med min sons pappa i många år, det var ett tryggt och bra förhållande tills det tog slut. Jag har behövt tid till att rå om mig själv och läka såren men nu är jag redo för att träffa någon. Hon vet vilken typ av kille hon letar efter.

– Det ska vara någon som är trygg, stabil och charmig. Han ska vara glad och ha glimten i ögat, säger My.

De som vill dejta mammorna kan söka nu på TV 3:s hemsida

ANNONS EXTERN LÄNK

En liten gåva ger stort hopp – skicka ett blombud och stötta Rosa bandet här

Interflora

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Ensam mamma söker