”Det riktigt glöder om Edin och Michelle”

TV

Det tycker avsändaren ”Anna”

Söndagens Eftersnack handlade om ”Floor filler”.

Meningarna var delade om vem som är seriens bästa par. Avsändaren Anna tyckte att Edin och Michelle har vad som krävs medan signaturen Maria tycker att Margareta och Maria är det bästa paret.

Läs alla inlägg som kom in till Eftersnack.

Jag tycker att Nathalie är footfiller bästa dansare därför är det tråkigt att hon röstades ut.

/Alexandra

-----

Ännu en regiserad såpa-dynga för det födummade tv-folket. Robinsson ett bra exempel. Bor på hotell mellan tagningarna medan Norge, Danmark, Finland,Tyskland, England, Polen, Italien och några till spelar in sina avsnitt. Och vad värre är ? Hela skiten betalas med skattepengar - reklampengar – momspengar.

Christer

-----

Margareta och Mario borde helt klart ha gått till final i kvällens quick-step tävling!

Maria med omnejd

-----

Hej!

Tycker att det här är det bästa som hänt på länge. Men jag tycker det är synd att vi som tittare ska rösta från nästa vecka för det behövs kunniga domare för att se de kunniga paren, vilka som gör bäst ifrån sig. De som jag tycker är bäst är givetvis Mario o Margareta, men det är min bedömning men jag är ej expert så hade det varit riktiga domare så kan det vara ett annat par som skulle vara vinnare. Så vi får se vilka de blir. Fram för mer såna här program istället för Paradis Hotell o liknande program.

Marita Västerås

-----

Bästa och roligaste dansparet att titta på är utan konkurrens Edin och Michelle. De är ett perfekt par och det riktigt glöder om dem!

//Anna

-----

En "såpa" där deltagarna ska ha en talang!! (som Idol).

Det är mkt bra att visa unga människor som inte bara super, knullar och/eller hatar varandra. Urkul med dans dessutom!

Juan är en favorit., även Carola.

sussie

-----

Hej!

Jag är själv en erfaren Disco dansare som älskar allt som har med dans att göra! Michelle som är med i Floorfiller gick på samma skola som mig, ända tills hon gick ut nian för 2 år sedan. Jag går själv i nian nu. Hon är ett Ok och dansar faktiskt jättebra.

Alla dansare i Floorfiller har sina bra sidor. Men om jag måste säga några favoriter så får nog det bli Michelle, Ivan, Edin, Wilson, Margareta och systrarna Adena och Suzie.

Mm, jag håller med dem andra som mejlat. Det kanske inte är så smart att publiken ska välja den bästa dansaren. Jag menar, det är nog 1/3 del som inte har någon danserfarenhet överhuvudtaget! Inte smart..

Och jag är också glad att Akira åkte ut. Han var bra på sin grej men det krävs mer än så. Och dessutom så spelade han ett fult spel med sitt knä (det var ju inte så dåligt som han gnällde över) och Rececka blev lidande för det och åkte ut. Synd..

Caroline

-----

Jag håller med signaturen "Camilla" om att det är synd att tittarna i fortsättningen skall vara med och rösta. En starkt bidragande orsak till att man (jag) känner en stor respekt för programmet/tävlingen är just det faktum att det är en sakkunnig jury som gör bedömningen av de tävlande. Det vore förmätet att påstå att man i egenskap av TV-tittare skulle vara bättre skickad än den hittillsvarande jurun att avgöra vem som är den bäste dansaren. Visserligen kanske det finns professionella dansare även bland TV-tittarna, men från sin TV-apparat kan man inte se alla de detaljer och vinklar av dansarna som är nödvändigt för att kunna göra en rättvis bedömning.

/ Tilly

-----

Edin och Michelle borde såå lungt ha vunnit ikväll. Det var det bästa paret

ikvällens tävling..

You go!!.. //Samanta

-----

Jag tycker helt klart att Juan e bäst! Han är dessutom såååå heeeet!!

Pussar / Elin

-----

Hej!

Jag tycker att Floor Filler har hittills varit den bästa dockusåpa jag sett. Jag tyckte att det var jättebra att en jury fick bestämma vilka par som var bra och vilka som var mindre bra. Jag är övertygad om att detta bidrog till att det inte fanns med så mycket intriger heller. Deltagarna kännde sig säkert mindre pressade att behöva imponera på tittarna och kunde istället koncentrera sig på att göra sitt bästa när det gällde dansen. Jag är oerhört besviken över att detta från och med nästa vecka ska ändras. Jag förstår inte hur vanliga människor som sitter framför TV-n ska kunna bedöma vilken av paren som dansar bäst. Jag önskar lycka till för alla som är kvar och må bäste man eller kvinna vinna!

Dellie

-----

Att tävla borde icke lämna mycket utrymme att vara taskiga mot varandra. Det går icke i paren och de som känner till god tävlingsanda vet man ska koncentrera sig på sitt ... alltså håll dokun utanför. Detc finns andra program för det. Jag tycker att dessa ungdomar utstrålar gott kamratskap.

.

I veckan var det lite gnabb inom paren och det är bara naturligt med trötta, skadade, trötta kroppar och huvuden ... jag undrar hur det är med uppvärmningen in för ansträngande moment? Det var en miss av kvällens programledartjej att lyfta fram Junior, när det var flera par som hade sitt gnabb. Junios har visat en enastående kampanda och han har talang. Man ska icke sätta ljuset på nån, ty det är lite ojust

.

Jag tycker det är bar att det är så många olika danser dels därför att det är interssant, dels för att de med specialiteter ska ha sin chans. Det ger sig i längden vem som är bäst. Jag vill icke än peka ut nån favorit, men just i kväll vann rätt par

/catha

-----

Floor Filler är jättebra , dansen börjar visas bättre nu. MARGARETA och MARIO är bästa paret. MARGARETA bästa dansaren tycker Lena

-----

Jag tycker Floorfiller är jättebra. Man får chansen att se en massa olika danser. Man blir inspirerad och motiverad att dansa själv. Det är bara synd att mina favoritpar inte längre är med. Jag tyckte väldigt mycket om Akira & Rebecka och Marielle & Zakarias. Men alla som är med är förstås grymma på att dansa. Jag önskar de alla lycka till!

/Awzelia

-----

Jag tycker att Floor filler är mycket bra. Det är rentav den i särklass bästa svenska "dokusåpan" som hittills visats på TV. Själva programupplägget är intressant. Förutom att såväl lärarna som eleverna ger ett mycket proffsigt och kompetent intryck, så lär man sig själv en hel del om dans och dess betydelse. Programmet väcker verkligen ett intresse för dans. Dessutom är det skönt att - för en gångs skull - få se ett program i dokusåpaformat där ev. personliga intriger inte framhävs på bekostnad av det som uppges vara syftet med programmet, nämligen att ta fram de bästa unga danstalangerna.

/ Tilly

-----

Så jävla bra! Hoppas att det blir en ny sesong till våren!

/Olle

-----

Jag tycker att det är ganska bra.

Dumt att dokukoll inte tar upp floor filler.

Bara för att de tycker att det är tråkigt behöver inte alla göra det.

De tar upp allt annat varför inte floor filler.

Jag tycker att Wilson ska vinna.

Han har karisma, personlighet och naturligtvis dansar skit bra.

Heja WILSON.

/Vasile

-----

Flush it

/Christer

-----

jag tycker att det e kass...urdåligt program..folk sitter ju framför Tv-n för kolla på dans inte för att se vilken drama som pågår i huset.Ta läran av American Floorfiller *You Think You Can Dance*

/Judith

-----

Hej alla!

Jag tycker att Floorfiller är ett bra program, men ett orättvist sådant. De som bedömmer gör inget bra jobb och de måste se på helheten. Många dansare som är kvar är inte värdiga vinnar emot andra som åkt ut.

Det jag dock tyckte var bra var att Akira äntligen åkte ut. Visst han är jättebra på sin grej, men för att bli korad Sveriges Bästa dansare måste man kunna mer än en grej. Det hoppas jag att alla som röstar tänker på, dansarnas mångfald!

- "Z"

-----

Jag har tyckt att programmet varit bra fram tills nu för att det är en jury

som KAN dans som röstar. Nu hör jag till min fövåning och avsmak att

publiken får rösta från och med nu. Kan förstå det när det gäller program

som idol och liknande då det faktiskt i slutändan är frågan om en

populäritetstävling och vem som kan sälja mest skrivor. Men dett är en

DANSTÄVLING!! Kom igen, sedan när är svenska folket kapabla att döma vem som

dansar bäst? Och sedan när blev dansyrket en tävling om vem som är sötast??

För det är precis det som kommer att hända här.....trodde faktiskt att detta

program var annorlunda och jag hade respekt för det pga det. Men nu ser jag

att det inte är något annat än vilket dokusåpatrams som helst!!

SKÄMS TV3!!!

Camilla

Läs mer