Ann Wilsons son dansar i ”Talang”

Publicerad 2014-04-14

Ann Wilson har gjort tv-karriär i "Let's dance".

Nu är ska sonen Tom Wilson, 9, gå i mammans fotspår.

I kvällens "Talang" uppträder han med ett dansnummer.

– Det är jätteroligt, säger Ann Wilson till Nöjesbladet.

I kvällens "Talang" är det dags för ytterligare en medlem av familjen Wilson att slå sig igenom tv-rutan.

Ann Wilson, jurymedlem i "Let's dance", vakar i kulisserna när hennes son Tom Wilson, 9, ger sig i kast med en pardans.

– Det är jätteroligt. Han tycker bara att det är kul, säger hon.

Ann Wilson berättar att Tom varit med mycket under inspelningarna av "Let's dance". Därför tyckte han aldrig att det var något konstigt med att ställa upp i tv.

– Nej, och han är nog inte så nervös. Det är inte en så stor grej. Han sa att det var en jätteroligt upplevelse. Han tyckte nog att det var lättare än vad jag tänkte att det skulle vara.

Har han lärt sig några danssteg från dig?

– Han har sin egen stil. Men jag måste ge Toms pappa lite ära. Det är min ex-make och danspartner i 20 år. Han har nog lika mycket från pappa som från mig. Men vi har aldrig försökt få honom att dansa, det är något han själv blivit sugen på.

Uppmuntrar du honom till att satsa på dansen?

– Jag uppmuntrar honom till att hitta något han tycker är riktigt riktigt kul. Han får sätta ribban själv. Själv hade jag ett sådant brinnande intresse för det jag gjorde och det är viktigt han hittar sin grej. Är det dansen han väljer är det lättare om han väljer den än tennis. För det här kan jag ju. Det beror på vad han önskar.

Tror du han känner sig pressad?

– Jag tror inte han upplever press. Han har det nog lite i generna för att han har föräldrar som själv hållit på med det hela livet. Han har varit med på dansskolan och tävlingar. Det är mer generna där glädjen från musik lever kvar några generationer.

"Talang" sänds i kväll klockan 20.00 i TV3.

ANNONS