TV

Stoppas av sjukdomen

Av: 

Martin Gustafsson

TV

Sandra Dahlberg drabbad
av struma – igen: Det är tungt

I går avslöjade Nöjesbladet att Sandra Dahlberg hoppar av ”Djävulsrallyt” i Kanal 5. Nu kommer svaret på varför.

Hon har åter igen drabbats av struma.

2007 fick Sandra Dahlberg, 31, sonen Vilmer. Men tiden efter förlossningen blev tuff när läkare konstaterade att hon var sjuk. När det var som värst vägde hon 43 kilo.

– Jag (har) diagnostiserats med att återigen drabbats av struma. Eller ”hypertyreos” som det egentligen heter, skriver Sandra Dahlberg på sin blogg.

”Var ärligast”

I går berättade Nöjesbladet om hur Sandra Dahlberg så sent som i onsdags lämnade återbud till ”Djävulsrallyt” i Kanal 5.

På bloggen förklarar hon avhoppet med att det är bättre att tacka nej innan inspelningarna har börjat.

– Jag har valt att hoppa av ”Djävulsrallyt” för att jag inte kan garantera någon prestation. Det var ärligast mot produktionen, säkrast för mig själv och bättre att hoppa av innan start istället för att bryta på plats för att hjärtat rusar så jag bara ser svarta, dansande prickar framför ögonen.

Senast Sandra Dahlberg drabbades av struma rasade hon i vikt. Något hon räknar med att göra nu också. Samtidigt påverkas kroppen på fler sätt.

Kemisk depression

– Detta innebär att jag går ner i vikt, tappar ork, har konstant hjärtklappning och fått en kemisk depression, uppkommen av att för mycket sköldkörtelhormon produceras i min kropp.

Dessutom kommer beskedet extra olägligt. Sandra Dahlberg separerade nyligen från Jimmy Jansson, 24. De träffades genom ”Fame factory” och har Vilmer, 3, tillsammans.

– Självklart är det extra tungt att få ett sådant besked som ensamstående mamma, när det är knappt att man räcker till som frisk ens, skriver hon.

Nöjesbladet har förgäves sökt Sandra Dahlberg.

ANNONS

Muminmuggarna ABC finns nu åter att beställa i duopack! Förbeställ dina muggar redan idag.

Extern länk från Nordic Nest

Gå till butiken

Publisert: