TV

Här är deltagarna i ”Mitt liv är ett skämt”

Av: 

Christian Ström

TV

De är programledare, artister och skådespelare.

Nu ska deras liv bli skämt.

Här är kändisarna som medverkar i Kanal 5:s nya storsatsning.

Anders ”Arga snickaren” Öfvergård. -
Anders ”Arga snickaren” Öfvergård. -

I höst är det premiär för Kanal 5:s nya satsning ”Mitt liv är ett skämt”. I programmet ska svenska kändisar sätta ihop en stand up-akt utifrån sina egna liv, som sedan ska framföras inför publik.

Nöjesbladet kan nu avslöja hela listan över medverkande. Bland de välkända namnen hittar man såväl programledare som folkära artister. Och en ilsken hantverkare.

– Det går att skoja om väldigt mycket. Jag har ju gått igenom saker själv i mitt liv, som separationer, som går att skoja om när man tittar tillbaks på det. Det finns fruktansvärt mycket humor i hur man själv betett sig, hur man har tänkt och hur fel man kan ha i bland, säger Anders ”Arge snickaren” Öfvergård, 44.

”Blir ofta väldigt roligt”

Han ser fram emot att få bjuda tv-tittarna på lite personliga historier.

– Jag gillar att bjuda på mig själv och när man gör det så blir det ofta väldigt roligt.

Deltagarna kommer att coachas av komikerna Mårten Andersson och Kristoffer Appelqvist. Som final kommer de medverkande att äntra scenen och deras framträdanden  ställas mot varandra.

För Hannah Graaf, 33, är scenbiten den i särklass största utmaningen.

– Det värsta man kan tänka sig är ju dels att stå och vara rolig på beställning och få folk att skratta och dels att prata inför folk. Det är mina två värsta fobier. Så det är verkligen en utmaning, säger hon.

Hon väntar samtidigt sitt fjärde barn. Födseln förväntas ske så tätt inpå som en vecka efter inspelningarna.

– Kanske blir jag så stressad att jag börjar föda på scen, ha ha, säger Hannah Graaf.

”Kommer driva med mig själv”

Någon som däremot inte oroar sig för att stå på scen är artisten Pernilla Wahlgren, 44. Hon utlovar både fräck och självutlämnande underhållning.

– Jag kommer att driva jättemycket med mig själv. Det är så min humor är, lite självironisk. Jag har lätt för att driva med mig själv. Jag kommer inte att stå och dra några historier om någon dum lapplisa eller något jag hört på nån pub, säger hon.

Men tillbaks till "arge snickaren". Någon liten skavank måste han väl ändå ha hittat hos programmet.

– Programtiteln är ju urusel. Läser man ”Mitt liv är ett skämt” så tänker man på någon som inte tycker sitt liv är så roligt. Jag har roligt i mitt liv men mitt liv är inget skämt, säger Anders Öfvergård.

ANNONS

Skicka en vacker bukett till mamma på mors dag – tips på lyxiga gåvor hittar du hos Interflora!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Se alla deltagarna i bildspelet

Publisert: