Gunilla Persson rasande efter nedsättande låttext

Publicerad:
Uppdaterad:

TV

Gunilla Persson är rasande.
Hon ser Margareta Svenssons Gunilla-inspirerade låt som en hatförklaring.
– Hon är ett avskum, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.

I gårdagens avsnitt av TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar” tar Margareta Svensson hjälp av två amerikanska låtskrivare för att få ihop låten "Hollywood, Hollyweird". Inspirationen till låttexten är hämtad från kollegan Gunilla Persson.
 

”Ett avskum”

Snabbt får de ihop textrader som antyder att Gunilla bara är några steg från vansinne, om inte redan galen.
– Hon är en tacksam källa till inspiration. Har så tydliga karaktärsdrag, sen är hon nog mindre Holly än weird, säger Margareta Svensson.

I ett smakprov inför nästa veckas program får tittarna se samtliga Hollywoodfruar ryka ihop rejält. Orsaken är Gunilla Perssons reaktion mot vad hon ser som en ”hatlåt”.
– Hon är elak och billig. Hon är den lägsta sortens människa, bottenskrapet av människor, ett avskum. Det här stärker bara hennes position som det, säger Gunilla Persson.

Margareta Svensson har fått nog av Gunillas påhopp.

Är inte mobbning

– Hon är så patetisk så att det inte är värt att kommentera. Man blir bara trött. Ta bort den här hemska människan. I den riktiga världen, kommer hon ingenvart. Hela hennes uppmärksamhet är ju baserad på att hon säger saker som ingen annan människa skulle komma på att säga över huvud taget, säger hon.

Gunilla ser låten som ett sätt för Margareta ”att rida på hennes berömmelse”.
– Hon mobbar mig för att hon själv ska hamna i blickfånget. Framför allt har jag en grupp med hatare som hon kanske vill sälla sig till och få styrka ifrån, säger Gunilla Persson.

Margareta Svensson:
– Tänk att hon kunde vara källa till en hel låt. Det är jag klart tacksam för. Men någon mobbning är det inte och min karriär är helt oberoende av hennes existens, säger hon.

Publicerad: