HBO

Datanördar, alfahannar och obegåvade gangstrar

Av: 

Karolina Fjellborg

TV

VECKANS STREAMINGTIPS ”Silicon Valley”, ”Billions” och ”Torpederna”.

Silicon Valley


Jag har älskat "Office space"-hjälten Mike Judges HBO-komedi "Silicon Valley" – om datanördar, megalomaner, rävspel, snoppskämt och astronomiska summor pengar i Kaliforniens IT-mecka – sedan första avsnittet 2014. Och nu är det fint att se att säsong fem verkar hålla stilen. När vi återser de smarta men otursförföljda grabbarna på Pied Piper är de, för tillfället, på grön kvist, men Richard Hendricks (Thomas Middleditch) är som vanligt ett knippe extremt spända nerver och saker börjar gå söderut tämligen omedelbart.


HBO Nordic. Säsongspremiär på måndag


Billions


Ännu en kär återkomst! Den magnifika, machiavelliska alfahanneduellen och storfinanssåpan "Billions" är tillbaka med en tredje säsong. Och den här gången får den formidabla kärntruppen bestående av bland andra Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman och Asia Kate Dillon (som har kallats tv:s första ickebinära stjärna och är knivskarp i en allt mer framträdande roll) sällskap av tunga gäststjärnorna Clancy Brown och John Malkovich. Säsongspremiären lovar mycket gott, minsann.


HBO Nordic. Säsongspremiär på måndag


Torpederna


Du har väl inte missat att säsong två av den här i princip perfekta hybriden av komedi, drama och action, som visades på C More förra våren, precis har börjat rulla i TV4? Torkel Petersson och Leo Razzak är tillbaka som smågangstrarna Sonny och Nima, som det såklart går jättedåligt för, och Carolina Gynning är riktigt rolig i en roll som är helt perfekt för henne – som leopardmönstrad, toksminkad och hårt hårsprayad troféflickvän åt bossen Göran (Dragomir Mrsic). Inte missa.


TV4 Play. Nya avsnitt på torsdagar


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel


Publisert:

LÄS VIDARE

17 nya tv-serier att streama i mars

ÄMNEN I ARTIKELN

HBO

TV4

Malin Åkerman

Billions

Tv-serier

Veckans streamingtips