Avundsjukan i ”Ensam mamma söker”: My fick alla snyggingar

1 av 9 | Foto: Deltagarna i årets ”Ensam mamma söker”.
TV

My Martens fick ”puddingarna”.

Nu avslöjar Madelene Falk och Therese Wickman sin avundsjuka på hennes killar i ”Ensam mamma söker”.

– Jag kan ärligt säga att jag var väldigt ledsen och bitter i början, säger Madelene Falk.

I kvällens avsnitt av ”Ensam mamma söker” åker alla mammor på en spa-kryssning tillsammans med programledaren Magdalena Graaf. Då passar de på att ägna sig åt, just det, tjejsnack.

– Har ni känt er avundsjuka på varandras killar? frågar Magdalena Graaf.

My Martens, 25, möter henne snabbt med "nej, nej, nej".

Men de andra två mammorna väljer att avslöja sin avundsjuka:

– Jag kan ärligt säga att jag var väldigt ledsen och bitter i början. Då tyckte jag att ni hade fått värsta puddingarna, säger Madelene Falk, 24.

Men nu menar Madelene att de besvikna känslorna på castingen inför programmet tog slut direkt när hon började umgås med sina killar.

– På castingen la jag så stor vikt vid vilka killar de andra mammorna fick. Så fort jag tyckte att en kille verkade toppen fick någon annan honom. Jag vet att jag och Therese sa att vi tyckte att My fick alla snyggingar, säger hon till Nöjesbladet.

Men hon ändrade sig snabbt:

– När jag fick träffa mina killar kände jag direkt att jag inte ville byta ut en enda. Jag är jättenöjd, mina killar är känsliga och ödmjuka.

”Skulle verkligen inte vilja ha Mys pojkspolingar”

My Martens märkte också av snacket om hennes "snygga killar" på castingen.

– Ja, Gud ja. Det var klart att jag märkte det, både Therese och Madelene frågade ju några av mina killar om de ville spendera sommaren med dem i stället för mig. Men det var inte så stor svartsjuka att vi blev tjuriga på varandra, säger hon.

Var du aldrig avundsjuk på deras killar?

– Nej, jag var väldigt nöjd med mina. De som blev mina favoriter från början är fortfarande det.

Therese Wickman, 27, medger att hon tittade lite extra på My Martens killar på castingen, men att hon nu inte skulle vilja dejta någon av dem.

– När jag ser serien nu efteråt så tänker jag mest "Hur kunde jag tycka att de där småpojkarna såg bra ut?". My fick ju väldigt många unga killar och när vi satt på castingen tror jag att vi som mammor kände att det var som en komplimang.

Hon fortsätter och skrattar:

– Nu känner jag bara att "Herregud, vad glad jag är för mina killar". Det var jag så fort jag fick börja träffa dem. Jag skulle verkligen inte vilja ha någon av Mys pojkspolingar, säger Therese.

ARTIKELN HANDLAR OM