Samir Badran blir Pär Lernströms sidekick i ”Talang”

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: TV4
Pär Lernström och Samir Badran.

Samir Badran har fått ett nytt jobb.

Nu avslöjar TV4 att artisten är Pär Lernströms nya sidekick i ”Talang”.

– Jag hoppas att de som söker tycker det är kul att få träffa mig, att de blir peppade och att jag kan peppa dem, säger Samir.

Samir Badran, 28, är aktuell i kommande säsongen av ”Talang” – som Pär Lernströms sidekick.

– Det känns sjukt bra! Det är något jag aldrig gjort förut. Jag har alltid varit med i program, men det ska bli kul att få tagga andra. Jag hoppas att de som söker tycker det är kul att få träffa mig och att vi kan hänga tillsammans, att de blir peppade av det och att jag kan peppa dem. Jag tänker att jag kommer tillföra energi, hälsar Samir Badran glatt från tatueringsstolen, när Nöjesbladet når honom på telefon.

Han är i full färd med att tatuera in en hyllning till sin mamma, hennes personnummer, på magen, berättar han.

– Jag blev svinglad när TV4 frågade mig. Hela ”Talang”-gänget är hur roliga som helst. Jag har aldrig varit med om att folk är så glada, säger han och fortsätter:

”Pär är fett rolig”

– Pär är fett rolig. Jag har inte fattat via tv:n att han är så rolig som han är in real life. Han är en skön människa. Bard är ganska hård, LaGaylia är som en morsa med sjukt mycket kärlek, Bianca har ju värre energi än jag har och Batra är ju rolig. Men alla är superhärliga, verkligen.

Samir är själv ett stort ”Talang”-fan och brukar titta på gamla klipp på Youtube.

– Jag blir väldigt fascinerad av folk som gör de här grejerna. Att bara ställa sig på scen vet jag är nervöst överhuvudtaget, att då bara gör den grejen tycker jag är stort.

TV4: ”Som att vinna högsta vinsten på lotteri”

Lotta Andersson, exekutiv producent för ”Talang”, är glad för att Samir Badran tackade ja till att medverka som sidekick till Lernström.

– Att få Samir Badran som sidekick till Pär Lernström i Talang känns som att vinna högsta vinsten på lotteri! Samirs höga energi, hans entusiasm och hans fullkomligt självlysande och sprudlande personlighet är en perfekt match med Talang. Med Samir i kulisserna så kan vad som helst hända och det passar ju alldeles utmärkt in i programmet där vem som helst, kan göra vad som helst, hur som helst!

Sedan tidigare är det klart att förra säsongens fyra jurymedlemmar Alexander Bard, Bianca Ingrosso, LaGaylia Frazier och David Batra, är tillbaka även denna säsong.

”Talang” har premiär under våren 2019.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM