Läsarna: 1-0 till Tina

TV

”Hon gör en sugen på allt”

Foto: Hon är vad hon äter Kostrådgivaren Anna Skipper.

Torsdagens matduell är avgjord. 65 procent av aftonbladet.se:s läsare föredrog ”Tinas kök”. 35 procent valde i stället Anna Skipper i ”Du är vad du äter”.

Njutning vs hälsa: 1-0.

Men många läsare tyckte inte att det ena behövde utesluta det andra.

Foto: Matglad - och poppis Tina Nordström.

”Bådadera! Varför konstruera motsättning? Båda behövs ju! Själv är jag sisådär 80% Anna o 20% Tina o det trivs jag prima med! Och inte vill jag göra mig av med min Tinabit, heller. Lite extra fett o socker ibland har ingen dött av, är min övertygelse!” skrev krilig.

”Inga krusiduller”

Men Tina-fansen var många. ”Hon gör en sugen på allt” tycket Civil Olydnad. ”Tina alla gånger, jag står inte ut med den andra människans flumídéer” skrev LillHedda.

Alla stämde dock inte in i hyllningskören. ”Jag tycker Du är vad du äter är absolut bäst. Jag gillar Anna Skipper skarpt hon är kanon, inga krusiduller där inte. Tina tycker jag är en riktig fjant hon vet inte vad hon pratar om får jag en känsla av” skrev fialotta.

”Sluta med matprogrammen”

Klas Jacobsson i Älvsborgs län hade tröttnat på matprogram överhuvudtaget. ”Sluta med dessa eviga matprogram. För mycket skämmer allt. Det har blivit för mycket av detta” tyckte han.

Sandra Wejbro