Tommy Nilssons hyllning till Jills skilsmässosång

Stöttade artisten efter uppbrottet från maken

1 av 4 | Foto: TV4

avAndreas Hansson

TV

Han blev ett viktigt stöd efter hennes skilsmässa.

Nu hyllar Tommy Nilsson vännen Jill Johnson för skilsmässoversionen av ”Öppna din dörr”.

– Vi har gått igenom samma saker jag och Jill, både träffat den stora kärleken och skiljts av med den, säger han i veckans program.

Hon öppnade dörren till sina innersta tankar och sjöng om relationskrisen som ledde till skilsmässa i början av året.

I veckans ”Så mycket bättre” hyllas Jill Johnson för den uppbrottsversion hon gjorde på engelska av Tommy Nilssons klassiska bröllopssång ”Öppna din dörr”.

I veckans avsnitt är Jill Johnson frånvarande på grund av kräksjuka, men hyllas för den hudnära tolkningen av de andra deltagarna.

– Jag är fantastiskt glad över den låten, säger Tommy Nilsson som varit ett stort stöd för sångerskan under inspelningen och hösten.

”Gått igenom samma saker”

Vid TV4:s pressträff i oktober bröt hon ihop i tårar när hon såg partiet där hon framför låten. Skilsmässan hade då offentliggjordes och hon tröstades på plats av just Tommy Nilsson.

– Vi har gått igenom samma saker jag och Jill, både träffat den stora kärleken och skiljts av med den. Hon gjorde helt rätt, det är fantastiskt hur en låt kan träffa rakt in i hjärtat på folk två gånger på olika språk, del ett och del två. Tack Jill, säger han och utbringar en skål för sångerskan.

ARTIKELN HANDLAR OM