Svenska Hollywoodfruar

Profilens attack mot Hollywoodfruarna: ”Tre stolpskott och en galning”

Av: 

Mathilde Albinsson

TV

I ”Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen” blir stämningen snabbt hätsk.

Ett uttalande från Margareta Svensson får Gunilla Persson och Maria Montazami att se rött.

– Något stolpskott är jag absolut inte. Och jag är inte någon porrstjärna, säger Maria Montazami.

De syrliga kommentarerna duggar tätt i ”Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen”.

Sångaren, pianisten och sångcoachen Margareta Svensson konfronteras med Gunilla Persson för första gången sedan säsong fem.

Den infekterade stämningen de båda Hollywoodfruarna emellan tog sin början när Margareta Svensson spelade upp sin låt ”Hollywood Hollyweird”, inspirerad av Gunilla Persson. Ett storbråk utbröt.

Inte blev det bättre när Margareta Svensson bjöd in till lunch – och delade ut hårda omdömen om sina gäster.

– Gunilla som ser ut som en transvestit och Maria ser ut som en avdankad porrstjärna och Isabel måste ha haft en misslyckad injektion i läpparna. Hon såg mest ut som att hon blivit slagen mitt i ansiktet, sa hon i programmet.

I ”Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen” vill Margareta Svensson förklara sig och be om ursäkt för de utseendefixerade kommentarerna.

”En skruvad show”

– Det är ju en skruvad show, kan vi väl vara överens om att det är. Publikens uppfattning är att det handlar om tre stolpskott och en galning. Det är det som publiken ser. Jag vet att ingen här är ett stolpskott, säger Margareta Svensson och fortsätter:

– Min man och jag är väldigt seriösa i vår sångcoachning och vi reser världen runt och jobbar med superstjärnor och workshops. Jag är seriös i min musikkarriär, som jag nu har hållit på med i över 30 år, och det går liksom inte riktigt ihop med att förklara att jag har gjort den här tv-showen i Sverige.

Uttalandet får dock Gunilla Persson att se rött. Även Maria Montazami ilsknar till och säger ifrån på skarpen.

– Något stolpskott är jag absolut inte. Och jag är inte någon porrstjärna, säger hon.

– Det jag inte tycker om är att Margareta säger att hon och hennes man reser över hela världen och träffar alla dessa stjärnor, säger Maria Montazami och fortsätter:

– Du kanske tyckte du var för fin för programmet.

Margareta Svensson menar dock att hon blev överrumplad av att Persson, Adrian och Montazami kom så pass uppklädda till lunchen.

Gunilla Persson: ”Vill inte ha hennes ursäkt”

– Jag önskar att någon hade informerat mig och sagt att jag nog skulle byta om till lite andra kläder. Jag kände mig så fruktansvärt fel. Där är jag värdinna och så kommer de här ofantligt uppsminkade kvinnorna. Jag är ledsen för de kommentarerna.

– Jag vill inte ha hennes ursäkt för den kommer inte från hjärtat, kontrar Gunilla Persson.

Säsong fem var en minst sagt bråkig historia. Efteråt krävde de andra fruarna att Gunilla Persson skulle petas från programmet. I stället plockades Margareta Svensson bort – enligt egen utsago på grund av ett hektiskt schema.

Första avsnittet av två av ”Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen” sänds i kväll klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

ANNONS

Ellos Badkläder! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

88 tv-serier att streama i vår

ÄMNEN I ARTIKELN

Svenska Hollywoodfruar

Gunilla Persson

Maria Montazami