Efter uppbrottet – tv-bonden flyttar in i ex-flickvännens frisörsalong

avMathilde Albinsson

TV

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin föll för varandra i ”Bonde söker fru” 2015.

De förlovade sig, men i våras flyttade Hanna från gården.

Nu har även tv-bonden flyttat ut – och in i Hannas frisörsalong, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades i ”Bonde söker fru” år 2015. Efter programmets slut flyttade Hanna till köttbonden Stefans gård i Hassela, Hälsingland.

I juni året efter att tv-programmet sändes, friade Stefan till Hanna – som då sa ja.

Men i våras kom beskedet att paret gått skilda vägar. Hanna flyttade från gården runt mars.

– Det blir så ibland i livet, man vet aldrig med kärlek. Sådant här hände på stenåldern också, sa Stefan till Nöjesbladet i maj och förklarade att beslutet var gemensamt.

Lindorff: Huset för stort

Nu har även Stefan bestämt sig för att flytta. Numera bor han i Hannas gamla frisörsalong, som de lät bygga i ett av husen på gården i Hassela. Det berättar Linda Lindorff, programledare för ”Bonde söker fru”, på sin blogg, som nyligen pratade med Stefan på telefon.

”Då Hanna flyttade ut kändes plötsligt huset för stort och det påminde för mycket om deras nu försvunna tid och kärlek, så Stefan flyttade också ut. För att istället flytta in i Hannas frisörsalong”, skriver hon.

Hanna drev frisörsalongen så länge hon bodde på gården. Efter uppbrottet bestämde sig Stefan helt sonika för att göra sig hemmastadd där, berättar Linda Lindorff i blogginlägget.

1 av 3

Hon skriver också att Stefan, trots omständigheterna, mår okej.

”Jag är själv fortfarande sorgsen över uppbrottet men jag har pratat med Stefan flera gånger och vet att det var genomtänkt och det för honom enda rätta. Jag hoppas de båda hittar lyckan på annat håll och att det reder sig till slut. Stefan känns ändå både stark och glad. Det gör mig hoppfull. Även om han nu bor i Hannas frisörsalong…”, skriver Linda Lindorff.

För Nöjesbladet har köttbonden tidigare berättat att han och Hanna inte skildes som ovänner, och att de fortfarande tycker om varandra.

Nöjesbladet har sökt Stefan Hildingsson.

Så gick det sen för våra favoritbönder 01:20
ARTIKELN HANDLAR OM