"Bonde söker fru"-Fredrik blir pappa

TV

”Det blir ju vad det blir så att säga”

1 av 3 | Foto: Snart föräldrar Fredrik Holm och Therese Hall.

Fredrik Holm fann kärleken i "Bonde söker fru".

Nu ska han och Therese Hall bli föräldrar.

– Det kan inte bli mycket bättre, säger han.

Foto: Snart föräldrar Fredrik Holm och Therese Hall.

Familj och barn var den stora drömmen för Fredrik Holm, 25, när han bestämde sig för att medverka i ”Bonde söker fru” i TV4.

Nu blir det verklighet, han och Therese Hall, 24, ska bli föräldrar.

– Hon är i femte månaden. Det blir en liten pojke. Hon hade lite dåligt tålamod och ville veta. Jag tyckte att det inte spelade någon roll, det blir ju ändå vad det blir så att säga. Om man får reda på det vid födseln eller innan spelar ingen roll för mig, säger han.

Hur känns det?

– Det är lite både och. Det är ju lite skrämmande samtidigt. Det är ett stort ansvar, det är ju inte så att jag inte har tänkt på det innan, men nu blir det ju mer verkligt när det har gått så pass långt. Då blir det nervöst, säger han.

Har ni några namn på gång?

– Jag har sagt några förslag men de uppskattas varken av Therese eller svärmor, så jag får nog ta bort dem igen, (skratt). Evert var ett och så var det Börje. Men nu funderar vi på Algot, något traditionellt svenskt namn ska det vara. Algot tycker jag är väldigt fint.

Jag gillade Evert också.

– Tack! Vad skönt att någon säger det! Jag tycker faktiskt att det är ett bra namn, när man vänjer sig vid det och säger det ett par gånger så låter det bättre och bättre.

Hur känns det att allt du drömde om nu blir verklighet?

– Det kan ju inte bli mycket bättre. Det är precis det jag ville ha, en familj. Det känns jättebra.

Är det som du föreställde dig?

– Nej, (skratt). Jag har mycket mindre att säga till om än vad jag trodde. Så det är inte alls som jag hade tänkt mig. Jag har alltid sagt att jag inte ska vara en sån som är styrd utan att jag rår mig själv men det tog väl fem månader och sen var det kört.

ARTIKELN HANDLAR OM