Basshunter in i BB-huset

TV

”Det är möjligt att jag däckar och att de inte kan ta ut mig”

1 av 3 | Foto: Basshunter provade på ”Big brother”-livet redan för ett år sedan. I brittiska ”Celebrity big brother” hamnade han i säng med Ronnie Woods ex Katia Ivanova och blev en av tittarfavoriterna. På måndag kliver han in i svenska ”Big brother”. ”Då blir det fest”, säger den skandalomsusade sångaren.

Dagens chock?

Basshunter kliver in i ”Big Brother” i TV11.

– Det är möjligt att jag däckar och att de inte kan ta ut mig därifrån, säger Jonas ”Basshunter” Altberg till Nöjesbladet.

Han har legat etta på Englandslistan med ”Boten Anna”, varit med i brittiska kändisversionen av ”Big brother” och haft ihop det med Rollings Stones-gitarristen Ronnie Woods flickvän.

Nu vill han sätta fart på Sverige också. Nöjesbladet kan avslöja att Jonas ”Basshunter” Altberg, 26, kliver in i ”Big brother”-huset.

– Jag går in på måndag och vi har snackat om att jag ska vara där i två-tre dagar. Det ska bli kul att göra detta och säga hej till svenska folket igen, det var länge sen, jag har saknat er, säger han.

”Bonus med kameror”

Tanken är att Basshunter ska göra en låt tillsammans med deltagarna.

– Jag ska in där och köra lite ”Idol” och ta reda på vilka som kan sjunga och sen ska de få en uppgift att skriva en text och melodi till musik som jag förberett, säger han.

Han är ett stort fan av ”Big brother”-formatet.

– Jag tycker det är skitkul och intressant och att ha ett 50-tal kameror riktade mot sig hela tiden är bara en bonus. Månaden jag hade i huset i Storbritannien, det är en av de roligaste jag haft i hela mitt liv, säger han.

Basshunter har ett rykte om sig att aldrig spotta i glaset. Och han utlovar rejäl fest i ”Big Brother”.

”Då blir det fest”

– Just nu har jag bara väldigt basic info. Bara att ”du måste rodda ihop lite musik, och sen ska du in och ta reda på vilka som kan sjunga och så ska de spela in och sen blir det fest”. Och säger mitt management att det blir fest då blir det fest, säger han.

Blir det några guppande täcken?

– Så vitt jag vet så ska jag inte sova i huset. Men det vet jag inte, det är mycket möjligt att jag däckar och att de inte kan ta ut mig därifrån. Vi får se, det får bli improvisation, de kanske inte släpper ut mig över huvud taget, säger han.

Vad vet du om deltagarna?

– Den enda jag hunnit snappa upp är Gurkan, han verkar rätt poppis där inne. En rolig kille som bajsar ner sig när han blir rädd. Låter som ”my kind of guy”.

ARTIKELN HANDLAR OM