Hollywoodfrun: ”TV3 har bett om ursäkt”

avChristoffer Nilsson

Gunilla Persson kan ha ändrat sig om avhoppet

1 av 3 | Foto: Tänkte hoppa av Gunilla Persson sa tidigare i veckan att hon inte tänker vara med i nästa säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”. Nu ser framtiden ljusare ut. ”Jag känner att ”the show must go on”, säger hon.

Gunilla Persson öppnar för att fortsätta i ”­Svenska Hollywoodfruar”.

Efter hotet om avhopp har realityprofilen lugnat ner sig.

– TV3:s chef har bett så mycket om ursäkt. Jag känner att ”the show must go on”, säger Gunilla Persson.

Två dagar i rad har Gunilla Persson sagt att hon är bombsäker: TV3:s ”Svenska Hollywoodfruar” får klara sig utan henne.

Men nu är det annat ljud i skällan.

I natt fick Hollywoodfrun ett samtal från TV3:s programdirektör Martin Akander.

– Han bad så mycket om ursäkt och var verkligen ledsen över att det hade hänt. Nu har vi en positiv dialog men har inte tagit något beslut om framtiden, säger hon.

”Har aldrig klagat”

Gunilla Persson hotade med att hoppa av efter att ha blivit upprörd på hur hon framställdes i det senaste avsnittet.

– På fyra år har jag aldrig klagat på klippningen. Men de gjorde mig till en karikatyr. Jag har blivit ­riktigt bränd av det här, säger hon.

Vill du vara kvar nu?

– Det betydde mycket att TV3:s chef bad om ursäkt. Jag älskar reality-tv in i själen och känner att ”the show must go on”. Men som sagt, inget beslut är fattat än, säger Gunilla Persson.

TV3:s presschef Max Lagerbäck och de övriga Hollywoodfruarna har tidigare uttalat sin skepsis till att Gunilla Perssons avhoppshot skulle bli till verklighet.

”Blickar framåt”

Programdirektören Martin Akander håller med om att de hade en positiv dialog i natt

– Jag har inte bett om ursäkt för någonting men sa att det var tråkigt att hon kände som hon gjorde. Vi vill ha kvar henne i programmet. Nu fokuserar vi på den här säsongen så blickar vi framåt sen, säger han.

Detta har hänt

Gunilla Persson var rasande på nya deltagaren Siv Cotton efter att ha blivit bjuden på en fest där det visades upp sexleksaker.

Det fick Persson att vilja ”rädda” Siv Cotton och hennes vänner. Hon bjöd hem Cotton för att frälsa henne och hennes vänner. Frälsningsförsöket blev ett fiasko och i tisdagens avsnitt fick tittarna se hur gästerna stormade ut ur Perssons hus.

Efter att ha sett avsnittet hotade Persson att hoppa av. Gunilla Persson reagerade främst på att tittarna inte fick se hur hon och Siv Cotton senare slöt fred.

ARTIKELN HANDLAR OM