Beverly Hills 90210 (tv-serie)

Nu återförenas stjärnorna från ”Beverly Hills” – se teasern för ”BH90210”

Av: 

Karolina Fjellborg

Shannen Doherty i teasern för ”BH90210”.
Shannen Doherty i teasern för ”BH90210”.

TV

Nostalgikraften är stark i denna. Hela kärntruppen från den klassiska 90-talsserien ”Beverly Hills”, förutom bortgångne Luke Perry, dyker upp i teasern för kommande metaserien ”BH90210”.

Luke Perry gick bort i mars, men alla andra i den klassiska 90-talssåpan "Beverly Hills" kärntrupp – Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Ian Ziering och Gabrielle Carteris – är med ombord på projektet "BH90210". En eventserie med metaskruv i sex delar, där de gamla "Bevvan"-stjärnorna återförenas för att spela förhöjda versioner av sig själva.
Handlingen kommer att kretsa kring hur de försöker få till stånd en nystart av serien som gjorde dem till stjärnor, 19 år efter dess nedläggning.
Serien kommer att få amerikansk premiär till sommaren, och nu finns en liten teaser, där det välkända ledmotivet gör sig påmint i skådespelarnas liv på olika kreativa sätt:

Även denna lilla aperitif finns ute:

"BH90210" har premiär i amerikanska Fox den 7 augusti. När och var serien kommer att visas i Sverige är än så länge oklart.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte: Den nya muminmuggen för 2021 finns hos Cervera – beställ här!

Nordic Nest


Publisert:

LÄS VIDARE

Stjärnan varnar för chockserien på tv

ÄMNEN I ARTIKELN

Beverly Hills 90210 (tv-serie)

Tv-serier

Luke Perry

Jason Priestley

Shannen Doherty