TV

Gunilla: ”Linda högg mig i ryggen”

Av: 

Björn Berglund

TV

”Realitystjärnorna på godset” i bråk inför premiären

De andra deltagarna pratar om särbehandling, divalater och psykningar.

Gunilla Persson har skaffat flera ovänner i ”Realitystjärnorna på godset”.

Men Hollywoodfrun biter tillbaka.

– Linda högg mig i ryggen, säger hon.

Vid visningen av TV3:s ”Realitystjärnorna på godset” förra veckan återförenades deltagarna efter inspelningen i somras. Men trots att de kramade varandra så var alla återseenden inte lika kära.

– Jag har inte pratat med Linda, jag har knappt utbytt blickar med henne. Men jag gav henne en kram. Jag tycker att man ska göra det när man har jobbat tillsammans, säger Gunilla Persson, 56.

Enligt Hollywoodfrun beror de frostiga känslorna på något som Linda Thelenius, 40, har sagt i en intervju med Expressen.

”Högg mig i ryggen”

– Linda var väl den som högg mig i ryggen efteråt med kommentarer som inte var så trevliga. Hon sa att alla hade drivit med mig och att jag inte förstod det och att jag var jobbig och allt det där. Det kanske var hennes sätt att skaffa uppmärksamhet, säger Gunilla Persson.

Linda Thelenius säger att hon inte förstår vad Gunilla menar.

– Jag har inte drivit med henne, eller gjort henne något alls. Men vi klickar inte helt enkelt. Jag tycker inte illa om henne, men det var som om hon var en annan person när kamerorna var på. Då ska hon vara divan. Vi hade några duster under programmet, men de står hon för, inte jag, säger Linda.

”Sade inte ett ord”

Även Håkan Hallin, 46, hade svårt för att umgås med Hollywoodfrun.

– Jag delade taxi med Gunilla till Arlanda efter inspelningen. Hon sa inte ett ord på hela vägen. Jag visste inte vad jag skulle säga och började lyssnade på musik. Jag kan inte prata med människor som inte är jordnära, säger han.

Håkan menar dessutom att Gunilla Persson är en bluff.

– Hon hade trasiga resväskor och prislappar på sina Prada-skor. Det är klart att det är bluff. TV3 ser till att hon får leva den här rollen. Jag bor i Thailand och driver restaurang, men jag går inte klädd i kostym och dricker champagne och spelar Tarzan bara för det, säger han.

ANNONS EXTERN LÄNK

Rean fortsätter hos Åhléns – 50 % på utvalda varor!

Åhlens

Publisert: