Bortklippta scenen: ”Filip stirrade ned i brallan”

avLinnéa Borgert

TV

Valde att klippa bort scenen i ”Ska vi göra slut?” – ”Kändes värdigare”

1 av 2 | Foto: Kanal 5
Linda Fröberg och James Lund.

James Lund har använt sitt penis för att söka bekräftelse.

I ”Ska vi göra slut?” tittade Filip Hammar på den. Men scenen klipptes bort ur programmet.

– Det är så många andra som har reducerat honom till hans organ, så vi kände att vi kunde skita i det, säger Fredrik Wikingsson.

I kvällens säsongspremiär av ”Ska vi göra slut” fick Linda Fröberg och James Lund hjälp med sin relation av Fredrik Wikingsson och Filip Hammar.

Ju mer de lärde känna paret förstod de vad som låg bakom James notoriska sexchattande och otrohet, menar Fredrik Wikingsson.

– När Linda berättade att han hade ”storleken större i byxan” trodde jag att hon menade att han hade gått upp i vikt. Så får man reda på att okej, han har en jättekuk. Då var det en ny dimension, säger han.

”Bad honom visa sin utrustning”

I avsnittet såg det ut som att Filip Hammar bestämde sig för att inte fråga om han fick se James ”pjäs” efter att noga ha övervägt saken. Men det var inte så det gick till i verkligheten.

– Filip bad honom visa sin utrustning, men det klippte vi bort sedan. Vi kände att vi inte också skulle reducera honom till det. Det är det enda han har varit för många människor och då kände vi att fan, ta bort det, det är snyggare att inte be honom att göra det.

Men ni gjorde det ändå?

– Filip bad att få titta på den för att han var nyfiken. Vi filmade ju inte ned i brallan på honom, men vi filmade däremot när Filip stirrade ned i brallan.

”Det var väldigt gripande”

Att James var välutrustad var någonting som togs upp i programmet många gånger.

– Vi pratar mycket om det, för att det är en stor del av deras problem, men det kändes värdigare att han skulle få behålla någonting för sig själv så vi klippte bort scenen, säger Fredrik Wikingsson.

– Gamla Filip och Fredrik hade kastat sig över det, men inte nya. Det kändes mänskligare att försöka att inte gå hela vägen dit.

Han säger att han blev berörd av James historia.

– Jag tyckte det var så gripande när Filip ställde frågan ”har du någon gång känt dig som en enda stor kuk?”. Det är en fråga som nog aldrig har ställts i svensk tv. Men det är en speciell sits, att bara ha fått bekräftelse av det i livet. Det var väldigt gripande tycker jag.

ARTIKELN HANDLAR OM