Malmsjö skadad i båtolycka

1 av 2 | Foto: SLOG SIG ILLA Jan Malmsjö föll i båten. Först trodde man att han hade brutit revbenen, men Malmsjö klarade sig undan med blåmärken. Han vill dock aldrig någonsin sätta sig i en båt igen.
TV

Oväder ställer till det i kvällens avsnitt av ”Stjärnorna på slottet”.

– Ett trauma. Jag ska aldrig segla igen, säger Jan Malmsjö till Aftonbladet.

I kväll åker stjärnorna på båtutflykt. Och Jan Malmsjö dyker. Olyckligtvis inte i vattnet, utan ner i durken efter att en plötslig gir fått Dramatenstjärnan att tappa balansen.

– Aj som satan, utstöter han.

Varpå stjärnorna återvänder till fastlandet.

Där visar det sig att Malmsjös revben fått sig en rejäl smäll. Ett tag befarades benbrott.

Fick stora blåmärken

– Jag hade fruktansvärt ont men de trodde inte att det var något. De sa att de hade talat med en sjuksköterska, men det var det ingen som hade gjort, säger han till Aftonbladet.

– Jag var gul och blå på hela sidan, men fick bara låta det läka.

Livets sista båttur

Och Magnus Härenstam, som initierat seglatsen, drabbas av dåligt samvete.

– Jag var hemskt orolig för att det var något riktigt allvarligt. Han fick ju en knäck på två revben – de gick inte av som han säger – men han fick skador och hade väldigt ont.

Enligt mottot ”the show must go on” fortsätter dock Malmsjö inspelningarna. Men han slår fast att det blir hans livs sista båttur.

– Det var ett trauma. Vi borde inte ha gått ut. Men Magnus ska inte ha dåligt samvete. Det är ju inte han som styr över vädret. Och jag har inga men efter skadan i dag.Ingemar Lundin