Idol

PRESENTERAS AV

”Båda var magiska i kväll”

Av: 

Martin Söderström

TV

Aftonbladet.se:s nöjeskrönikör Martin Söderström kommenterar "Idol" - live

21.02: Nu röstar ni som tossingar förstås. Tycker kanske inte att kvällens show var en sådan uppryckning från i måndags som jag hade hoppats på. Men med det inte sagt att det saknades guldkorn, förstås. Anna och Loulou var båda smått magiska i min bok.

Så, vem åker ut då?

Mycket kan hända, förstås. Men om jag skulle kika in i spåkulan så tippar jag att det blir Jenny Karevik , Yazmina Simic eller Linda Pritchard som får åka hem ikväll.

Eller vad tror ni?

Kommentera och diskutera här intill.

20.55: juryn är inte de enda som blir imponerade av Loulou Lamotte . tjejen har ju dynamit i pipan. Bäst i kväll vid sidan om Anna Bergendahl, enligt mig. Halt fantastiskt, Loulou.

20.41: Sepideh Vaziri håller på med på tok för mycket röstgycklande för min smak. Men visst, begåvat är det ju. Jag ställer mig däremot helt iskall till detta.

Vad säger ni?

20.37: Med bra glöd, skön attack och nyvässade stämband vann Alice Svensson över mig på sin sida i kväll. Skönt kaxigt och med exakt rätt dos jävlar anamma i blicken. imponerande.

20.31: Jenny Karevik berör inte. Jag vet inte hur det är med er, men jag har svårt att känna något alls för det här. Duktigt men känslolöst. Tråkigt låtval, säger Blondin-Bagge . Jag kan inte annat än hålla med.

Eller vad tycker ni?

20.26: Hoppsan, Bryan Adams gamla mellanstadieplåga, på min ära. Yazmina Simic är inte världens mest uttrycksfulla sångerska, men hennes behagliga, lugna röst är kort och gott skön att lyssna på. Ibland behöver det inte vara svårare än så.

Eller vad tycker ni? Kommentera och diskutera här intill.

20.21: Vilken fantastisk röst hon har, Anna Bergendahl! Tycker kanske inte att det är den här typen av låtar hon borde göra, men rösten är underbar. Så mogen och ändå sprängfylld av känsla. Ljuvligt.

20.06: Linda Pritchard gjorde Sam Browns gamla "Stop" inlevelsefullt, värdigt och säkert. Långt ifrån den vrålcirkus hon bjöd på i måndags. Skönt. Linda har vuxit i mina ögon.

19.43: Efter måndagens kvalomgång är jag långt ifrån övertygad. Med några få undantag gav allt för många av brudarna ett platt och tamt intryck. Hoppas på bättring där i kväll. Det är ju trots allt ett skivkontrakt som står på spel. Då hade man väl kunnat hoppas på mer bett och glöd?

Spontant tror jag att Jenny Karevik och Alice Svensson är de två som bör känna störst press i kväll.

Eller vad tycker ni?

Diskutera, kommentera och tyck till här bredvid.

ANNONS

Spara 369 kr nu, streama HBO Max hela året!

Extern länk från HBO Max

Beställ här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Idol