”Parky är den störste”

TV

Eftersnack om talkshower i kväll

I kväll handlade Eftersnack om talkshower. SVT visade ett avsnitt av Parkinson, och den populäre engelske talkshowvärden verkar gå hem även i Sverige.

Michael Parkinson, Conan O'Brian och David Letterman är, av inläggen på kvällens Eftersnack att döma, de populäraste talkshow-värdarna.

Så här lät några av inläggen:

”Parkinson oslagbar. Han är ärlig och uppriktig med härlig humor. Han är den enda som lyssnar på sina gästers svar utan att avbryta för egen vinning. Bra jobbat!!”, skrev Iris Sylvia.

”Råkade "zappa" till Parkinson. Blev fast direkt. Mycket mogen och rolig talkshow utan flams. Kommer defenitivt att titta på fler avsnitt.”, skrev christeribaren.

”Conan är klart bäst och är en komiker av hög klass. Han har dom mest underhållande programmen, och håller en hög standard. Parky är endast bra när det är bra gäster.”, tyckte Oskar.

”Late Show Med David Letterman är överlägset bäst! Känns som det är orginalet som alla andra försöker "apa" efter!!, skrev Nicke.

Filip och Fredrik

Det fanns så klart de som hyllade andra än de tre stora. ”Robban”, till exempel, skrev:

”Fillip och Fredrik utklassar alla motståndare då man vissar upp stor intervju känsla blandat med roliga inslag. Då man intervjuar några utav Sveriges mest folkkära kändisar!”

Linda Kling