TV

Blondinbella får live- sänd tv-show på nätet

Av: 

Malin Collin

TV

”Om någon har koll på bloggvärlden är det jag”

"Bella & Tyra Show" är världens första talkshow för bloggfantaster.

– Om någon har koll på bloggvärlden är det jag, säger Isabella Löwengrip, känd i bloggvärlden som Blondinbella.

Tyra och Blondinbella.

Foto: Linnea Frank

På torsdag visas första avsnittet av "Bella & Tyra Show" som är en unik webb-tv-satsning. Programmet kommer att sändas live på programledarna Isabella Löwengrips och Tyra Sjöstedts bloggar. Gästerna är själva stjärnbloggare och kommer att ge en inblick bakom bloggkulisserna.

– När Malou von Sivers har intervjuat bloggare blir det fel. Hon är för gammal och inte insatt i bloggvärlden, säger Isabella Löwengrip.

I "Bella & Tyra Show" kommer vissa storbloggare att ställas till svars för sina bröstoperationer, läppförstoringar och främlingsfientliga åsikter.

– Det är viktigt att bemöta det som de stora bloggarna skriver. Det kommer inte att vara en agressiv stämning men det är viktigt att lyfta dessa ämnen när bloggarna har så många besökare, säger hon.

En hel del skvaller från bloggvärlden utlovas också.

– Om det är någon som har koll på bloggvärlden är det jag. Jag brukar maila skvallerbloggarna anonymt eftersom jag inte inte kastar paj i min egen blogg, säger hon.

Isabella Löwengrip är övertygad om att konceptet kommer att fungera.

– Vi tror att programmet får 250 000 tittare. Webb-tv är det som funkar hos oss under 20 år. Ingen av mina kompisar äger en tv eller följer tv-tablån, säger hon.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd - handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert: