TV

Morgan och Ola-Conny populärare än Zlatan

Av: 

Karolina Skoglund

TV

”Vi står för det vi gör”

I går hade programmet ”En stark resa med Morgan och Ola-Conny” premiär i Kanal 5. Och av tittarsiffrorna att döma var ”Ullared”-profilerna mer populära än Zlatan, som samtidigt intervjuades i TV3.

– Det är otroligt, säger Ola-Conny Wallgren. 

Klockan 20 i går kväll sändes en exklusiv intervju med Zlatan Ibrahimovic, 30, i TV3. Något som spåddes ge många tittare. Men intervjun fick stryk - av Kanal 5:s ”En stark resa med Morgan och Ola-Conny”, som hade premiär samtidigt.

Överraskad

När Nöjesbladet når ”Ullared”-profilen Ola-Conny Wallgren, 48, är han ännu inte medveten om att de fick fler tittare än Zlatan. 

– Oj, det var inte dåligt. Jag är helt jätte...jätteglad. Vi insåg att vi hade stor konkurrens med Zlatan. Dessutom är det påsklov. Men det här är otroligt, säger han. 

Ola-Conny fortsätter:

– Många kanske tycker det är töntigt. Det är ganska mycket skolungdomar som kommit fram till mig. Man kan ju fråga sig om de inte har något annat att titta på. Men tydligen gillar de oss.

Varför tror du att ni är mer populära än Zlatan?

– Vi står för det vi gör. Det är ingen som gjort oss till de vi är.

Lovar mer

För de som gillade det första avsnittet lovar han mer.

– Det här var bara en inledning. Det var ett ganska klassiskt land. När äventyren kommer blir det bättre. Det lovar jag, säger Ola-Conny.   

”En stark resa med Morgan och Ola-Conny” hade i går 452 000 tittare och intervjun med Zlatan Ibrahimovic hade 385 000. 

ANNONS EXTERN LÄNK

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko SE

Publisert: