Biggest loser

”Biggest loser”-Johan offrade sig för Karin

Av: 

Björn Berglund

TV

Bytte plats för att ge henne chansen att bli gravid

Karins dröm om att gå ner i vikt för att kunna få barn krossades på vågen.

Men när hon packar väskorna för att åka hem händer det oväntade:

Johan erbjuder sin plats och åker hem i stället för Karin.

– Hon ska fan ha barn, säger han till Nöjesbladet.

Vid invägningen i senaste ”Biggest loser” fick Karin Svärd, 40, en kalldusch. Trots att hon hade jobbat stenhårt hela veckan hade hon bara gått ner 0,7 kilo – inte ens i närheten av att få stanna i tävlingen. För Karin, som kämpar mot övervikten som hindrat henne från att bli gravid, kom beskedet som en chock.

– Det är en så fruktansvärd känsla. Jag hade slitit som en galning hela veckan jag och undrade vad jag hade gjort för fel. Jag var så extremt ledsen, jag mådde jättedåligt, säger hon till Nöjesbladet.

”Ska fan vara kvar”

Då grep Johan Svensson, 29, in. Han och Karin hade blivit vänner under tiden på slottet och han hade blivit berörd av hennes historia.

– Jag blev både ledsen och förbannad och bara tänkte, nej, hon ska fan vara kvar. Det är hennes högsta önskan att få barn så hon får min plats. Själv har jag redan två barn och de betyder allt för mig. Hon ska fan ha barn, säger han.

Johan packade sin väska och informerade produktionen om beslutet. Sedan gick han till Karins rum och berättade att han tagit hennes plats.

– Vill du veta en sak? Du kan sluta packa, säger han i programmet och kramar om Karin.

”Evigt tacksam”

– När jag lämnade slottet och kamerorna var avstängda stod produktionen och kamerateamet och alla deltagarna på rad utanför. Jag tror inte att det var några torra ögon när jag gick, säger Johan.

Efteråt var Karin både glad och ledsen.

– Den gesten han gjorde var helt obeskrivlig. Samtidigt var det en stor sorg att förlora Johan på slottet. Det var enormt viktigt att veta att han var hundra procent säker, annars hade jag aldrig tagit hans plats.

Efter inspelningen har Karin och Johan hållit kontakt och de pratar ofta med varandra.

– Jag är för evigt tacksam och jag älskar honom enormt mycket för det han gjorde och för den person han är, säger Karin.

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommar-rea hos Gina Tricot – upp till 70 % rabatt på sommarkläder!

Gina Tricot

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Biggest loser