Lindorff vill försäkra benen

avTerese Ekelöw

TV

”Skulle få mig att känna mig lite tryggare”

1 av 3 | Foto: ROBERT GABRIELSSON
Linda under repetitionerna.

Hon har drabbats av flera skador under ”Lets dance”.

Nu vill Linda Lindorff försäkra benen och huvudet.

– Jag tror att jag kan behöva det, säger Linda Lindorff.

Linda Lindorff, 44, har varit säsongens olycksfågel. Först skadade hon höften och förra veckan fick huvudet en smäll under repetitionerna. Under fredagens program skämtade David Hellenius friskt om att alla deltagarna var försäkrade förutom Linda Lindorff, eftersom att självrisken skulle vara för hög.

Har ingen olycksförsäkring

Nu har hon tagit saken i egna händer och ringt upp försäkringsbolaget.

– Helt sjukt. Davids ord hängde kvar med mig och jag började undra om jag verkligen hade en försäkring. Det visar sig att jag inte har någon olycksfallsförsäkring alls, säger Linda Lindorff.

”Kan behöva det”

Hon ville inte nöja sig med det utan försökte även teckna försäkring för olika kroppsdelar.

– Jag tror att jag kan behöva det. Jag tror att det skulle få mig att känna mig lite tryggare. Benen behöver jag för att ta mig till final, så jag ville försäkra benen och huvudet. Man har ju läst att de gör så i USA, säger Linda Lindorff.

Nöjesbladet har tidigare skrivit om kändisar som försäkrat olika kroppsdelar. Bland annat har supermodellen Heidi Klum försäkrat sina ben för 13 miljoner kronor. Fenomenet verkar däremot inte vara så vanligt i Sverige.

– Försäkringsbolaget ringde upp och sa att de inte kunde hjälpa mig. Det går tydligen inte att försäkra olika kroppsdelar på det sättet, de sa att jag fick vända mig till andra bolag utomlands. Fast jag klarar mig bra utan försäkring, jag är stark, säger Linda Lindorff.

Vill du få ett glammigare, roligare och intressantare Facebookflöde? Följ Nöjesbladet på Facebook - bli allmänbildad på kuppen

ARTIKELN HANDLAR OM