Tvingades lämna ”Ung och bortskämd” efter hammarbråket

Av: Filip Joelsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Fick lämna produktionen efter bråk med annan deltagare

1 av 5 | Foto: TV3
Debbi Kuzmanovic blev utkastad.

Debbi Kuzmanovic tvingades lämna huset i TV3:s ”Ung och bortskämd”.

Produktionen slängde ut henne efter ett bråk med en annan deltagare som involverade en hammare.

– De lyssnade inte på min version, säger en upprörd Debbi Kuzmanovic till Nöjesbladet.

I det femte avsnittet av TV3:s ”Ung och bortskämd” hamnar två av deltagarna i konflikt.

Debbi Kuzmanovic, 23, och Emre Aytekin, 19, börjar bråka mitt i natten, och konsekvensen blir att Debbi får lämna programmet, medan Emre får stanna.

– Jag var så jävla arg. De vägrade lyssna på min story utan lyssande bara på Emres, säger Debbi till Nöjesbladet.

Hotades med hammare

Upprinnelsen till bråket var att Emre började laga en säng med en hammare mitt i natten.

– Det var sent på natten, jag tror vi var fulla men minns inte, och jag tog sönder Kalles säng genom att hoppa på den. Så jag sa att han kunde ta min säng och så började jag laga hans med en hammare som jag fick av nattvakten. Men då kom Debbi in i rummet och började slänga ut sig massa hot. Och jag kan inte ta order från massa folk, säger Emre.

Ord står mot ord

Händelsen inträffade mitt i natten, så inget kamerateam fanns på plats. Nattvakten – som ska ha gett hammaren till Emre, var inte heller han i närheten av rummet där bråket utspelades. Så ord står mot ord.

– Jag blev såklart förbannad av att Emre började hamra mitt i natten så jag gick in och bad honom sluta. Då blev det typ dragkamp mellan honom, mig och hammaren. Men att jag skulle ha hotat honom är ren lögn. Vi sa båda fula saker till varandra, men det är ju ganska uppenbart att Emre inte kan lyssna på dominanta kvinnor, säger Debbi.

Ilska över behandlingen

Emre snackar i programmet ihop sig med deltagaren Ben Mitkus, 21, och de båda säger de känner sig hotade av Debbi. Enligt Emre själv gick han till producenten med ett ulimatum.

– Jag sa att antingen lämnar Debbie huset, eller så gör jag det. För jag tänker inte vara kvar i huset om hon är det, säger han.

Och så blev det, trots att Debbi hävdar att produktionsteamet lovat att hon skulle få stanna kvar om hon bad om ursäkt.

– De lurade mig i princip. De sa att jag skulle få vara kvar om jag satt mig ner och bad om ursäkt till Emre och Ben, så jag gjorde det. Men sen tvingades jag lämna ändå. Det kändes så jävla orättvist, och jag blev förbannad eftersom de vägrade lyssna på min story.

Presschefen: ”Hon gick över gränsen”

Produktionen själva menar att Debbi slängdes ut ur huset för att hon bröt mot reglerna.

– Debbi gick över gränsen för vad som var acceptabelt i huset och produktionen tvingades agera för att kunna fortsätta inseplningen. Hon bröt mot reglerna och fick därför lämna programmet, säger MTG Sveriges presschef Susanne Nylén i en kommentar till Nöjesbladet.

Publicerad:

LÄS VIDARE