Jeremy Clarkson talar ut om slagsmålet

avBea Blom

TV

Tv-stjärnan var rädd för cancer – slog producent

1 av 7
Jeremy Clarkson.

Han har tigit som muren – fram tills nu.

”Top gears” Jeremy Clarkson talar i The Mail on Sunday ut om rädslan som ledde till att han slog en producent i ansiktet.

– Allting gick fel den dagen, säger han.

Nu talar ”Top gear”-stjärnan Jeremy Clarkson för första gången ut om vad som ledde till händelsen när han ska ha slagit producenten Oisin Tymon på inspelningsplatsen i början av mars. Incidenten blev till slut för mycket för BBC som gav Clarkson sparken.

Knöl på tungan

I The Mail on Sunday avslöjar Clarkson att han, bara dagar innan, besökt en läkare på grund av en knöl på tungan.

– Två dagar innan ”bråket” hade jag fått veta av min läkare att knölen på min tunga förmodligen var cancer – och att jag var tvungen att kolla upp det.

Hann inte med läkarbesök

Men något läkarbesök kunde Clarkson inte klämma in i schemat. De var mitt i inspelningen av ett ”Top gear”-avsnitt.

– Programmet kom alltid först, säger Clarkson som i dag är friskförklarad.

Dagen som han och producenten hamnade i oenigheter beskriver Clarkson som stressig.

– Allting gick fel den dagen och, tja du vet, så gick det som det gick. Men jag vet ju att de flesta har stressiga dagar – och många hanterar det bättre än vad jag gjorde, säger han till The Mail on Sunday. enligt Daily Mail.

Tung skilsmässa

Men det var inte bara cancer som den brittiske programledaren bekymrade sig för. Han beskriver att en tung skilsmässa 2012 och mammans död i början av 2015 också var faktorer. Vilket ska har gjort att han begravde sig i jobb.

– Jag mådde dåligt efter bråket. Jag hade förlorat mitt hem och min mamma. Jag hade inte gjort annat än att jobba sista tiden – och nu hade jag, helt idiotiskt, förlorat just det jobbet.

Nu har Clarkson kommit igång med att arbeta igen. Han meddelar till ”Top gear”-fansen att han arbetar med en idé till ett tv-program om bilar just nu.

ARTIKELN HANDLAR OM