”Paradise hotel”-Robin: ”Det var mobbning”

avNatalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Övervägde att lämna programmet

1 av 8
Robin ”Mos” Andersson om mobbninben i ”Paradise Hotel”.

Robin ”Mos” Andersson, 23, frystes ut efter ett storbråk i ”Paradise hotel”.

Nu berättar deltagaren att han kände sig mobbad i huset.

– Jag mådde ingen bra alls, säger han till Nöjesbladet.

I gårdagens ”Paradise hotel” utbröt storbråk och deltagaren Robin ”Mos” Andersson, 23, fick gruppen emot sig.

– Jag mådde ingen bra alls, helt ärligt. Det var så mycket känslor när man kom in där i huset, och när man får i sig lite alkohol så blir det ju alltid värre, säger han till Nöjesbladet.

I kvällens avsnitt mår han fortsatt dåligt och ber slutligen om ursäkt till gruppen under ”Pandoras ask”.

Då ber även Jennifer Alabi om ursäkt för hela gruppens agerande, som hon menar var mobbning. Även Adrian Montin hakade på hennes ursäkt, men ”Mos” menar att det bara var taktik från Adrians sida.

– Den kändes riktigt falsk. Det kändes som att han hängde på där och sa så för att gruppen skulle tycka att han var duktig. Men innerst inne var det bara taktik av honom att säga så. Men Jennifers ursäkt blev jag jätteglad över. Det var en lättnad när hon sa det.

Övervägde åka hem

Robin ”Mos” Andersson mådde så pass dåligt efter utfrysningen att han övervägde att åka hem.

– Ja absolut, jag kände direkt att det här kanske inte var min grej. Det kändes som mobbning, och jag har aldrig blivit mobbad innan. Så det fick jag ju känna på. På något sätt var det kanske lärorikt och viktigt att visa att mobbning inte är okej. Jag har aldrig gillat det där med att alla går mot en och det kände jag att många gjorde där. Det var fegt

Han säger att det är svårt att komma in som joker i programmet.

– Det var tufft faktiskt, verkligen. Det är inte så enkelt som man tror att komma in i gruppen som joker. Det var ingen som ville göra något fel, så alla hängde bara på Adrian. Det var ingen som riktigt vågade lyssna på den nya killen.

I dag har dock allting löst sig.

– Det känns faktiskt väldigt komiskt för alla är tajta och det är ingen som är arg på någon. Jag är jättebra vän med Adrian. Det är roligt på ett sätt, men det är jobbigt när folket där ute inte vet hur det kommer gå till framöver.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM