Kärlek i luften mellan Adrian och Jasmine

Av: Isabel Norman

Publicerad:
Uppdaterad:

”Visst har jag lite fjärilar i magen”

1 av 5 | Foto: TV3
Adrian Montin.

De har båda varit med i ”Paradise Hotel” - fast i olika säsonger.

Adrian Montin och Jasmine Gustafsson har en romans.

– Adrian bokade en tågbiljett så att jag kan besöka honom i Göteborg. Så gulligt, säger Jasmine Gustavsson till Nöjesbladet.

Årets kanske mest omtalade ”Paradise Hotel” deltagare Adrian Montin har en fling med en annan deltagare från TV3:s sexsåpa. Fast inte från samma säsong. När han och Jasmine Gustafsson, som var deltagare i förra säsongen var i Spanien samtidigt sa det klick.

– Ja, det är lite kärlek i luften mellan mig och Adrian. Men jag är inte kär än. Vi tar en dag i taget. Jag är ju även nybliven singel. Det här är fett otippat men vi tycker om att vara med varandra. Visst har jag lite fjärilar i magen, säger Jasmine Gustafsson till Nöjesbladet.

När ska ni ses igen?
– Nästa vecka. Jag tänkte åka ner till honom i Göteborg och hänga lite. Vi får se hur länge jag stannar. Han spontanbokade faktiskt en tågbiljett till mig här om dagen utan att jag visste om det. Det var så gulligt, fortsätter hon.

”Vi har myst och sovit ihop”

Även Adrian erkänner att det finns något särskilt mellan honom och Jasmine.

– Vi ses och har kul i varandras sällskap. Vi har myst någon gång och sovit ihop. Hon är en ashärlig tjej som får mig att skratta. Jag vet inte om jag har fjärilar i magen men vi har snackat intensivt de senaste veckorna, säger Adrian Montin till Nöjesbladet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN