"Skandal att Jonah åkte”

TV

"Daffy" hade hellre sett att Elina blev utröstad – hur låter ditt Eftersnack?

Hur var fredagens ”Idol”? Vem borde ha åkt ut? Vem var bäst? Är juryn för hård?

Här kan läsa alla inläggen.

idol 2005 slår idol 2004 med hästlängder, förra året fanns ju fortfarande EXTREMT tveksamma "artister" kvar i final. De som är kvar i idol 2005 nu är bättre än de som var kvar i slutet på idol 2004. Kommer bli en kanonsäsong!

-----

Att Jonah åker ut och Jens stannar är rena skämtet. Jag kommer inte att titta på Idol 2005 i fortsättningen. Sorligt! /Förbannad

-----

Det är tråkigt att se att svenska folket inte begriper sig på musik.

Jonah är den ende som kan sjunga i den här samlingen.

Sebastian har också lite röst. Alla andra har svaga, darrande röster och de flesta sjunger falskt också.

Förmodligen är det så att Jonah inte ar cool nog för de nötter som röstar. Men då får man förstå att nötterna inte begriper sig på musik, de ser bara till det yttre.

Synd om Jonah, men han kommer säkert igen. Det finns andra folk i branschen som förstår sig på musik och där kommer han att få en ny chans och den kommer han att ta och lyckas bättre än de sjungande vrak som är kvar i tävlingen.

Sören Fallmyr, Askim

-----

Jonah Och Sibel är så klart bäst, förstår inte varför Jonah åkte ut.

Sämst tja, kanske Jens.

Mvh Veronica

-----

Jag vill bara säga att jag blir sååå förbannad, förstår inte vad som händer med idol längre. Några av de sämsta finalisterna (dvs Jens å Elina) går vidare medan de som är värda en finalplats kastas ut som om det vore en lek. Fattar inte hur folk röstar eller vad dem tänker med men nu får det f*n vara nog!!!!! Förra veckan röstades Ola ut, vilket är helt ofattbart, och denna veckan åkte Jonah ut som var tusen gånger bättre än amatören Jens! Hur kom han ens in i bilden? Känns som om man tittar på en osäker/oseriös bebis? Det får mig som alltid har tittat på idol och röstat på mina favoriter att ofrivilligt vilja bojkotta programmet! /Förbannad

-----

En av tävlingens vinnarkandidater röstades ut till förmån för ett par mediokra dito. Förödande för programmet.

Med vänlig hälsning Michael

-----

Börjar tappa förtroendet för IDOL!

vad är det som händer??

OLA var bäst och åkte ut. JONAH var bland de bästa och åkte ut!! Elina o Jens, ursäkta mig men dom kan inte sjunga om man jämför med de andra men är fortfarande Kvar i tävlingen???

Hoppas att en av de gamla deltagarna får vara med igen på slutet. Rösta isåfall tillbaka OLA! han är stjärna om någon.

/förbannad idol tittare.

-----

Neeeej! Det blev ju precis som de befarade i juryn; att folk skulle ta för givet att Jonah är kvar på topp som vanligt, så istället lade de sin röst på den som man trodde riskerade att förlora!!!

SKIT SKIT SKIT säger jag! Nu finns det inget skäl till att fortsätta titta på Idol längre...

När släpper Jonah en skiva? Jag kan inte leva utan hans röst!

:o( / Lisa

-----

hur sjutton kunde jonah åka ut??? jens sög hur mycket som helst.

jonah du är så mycket bättre än jens!!!!

/Plutty

-----

KATASTROF! Här satt man och tyckte lite synd om gulliga Jens, som trots att han marknadsförde sig som bad boy gjorde Idols i särklass mesigaste framträdande någonsin. Och så slår han ut fantastiske, skönsjungande och vackra Jonah! Vem röstar egentligen? Jag skäms. Förlåt Jonah, du borde tagot hem Idol. - Lina.

-----

Förra fredagen åkte Ola ut och idag Jonah, båda favorittippade mot en nederlagstippad Jens men ändå får Jens med sin genomdåliga röst stanna?

Vad är det som hänt med tittarna av idol eller är det fusk av TV4?

Jag börjar undra faktiskt!

Men detta var definitivt sista gången jag/vi sett på Idol 2005.

Tack & Hej!

/NORRLAND

-----

Hur kan Jens ens få gå upp på scen? Någon med så lite utstrålning har jag aldrig sett. Jämför med de andra är han helt klart den sämsta sångaren.

Nej alla tittare rösta inte på Jens! Att Jonah åkte ut KATASTROF!

/Arg kvinna

-----

Total skandal att Jonah åkte - han är klart bäst i hela idol 2005!!!

Elina skulle hem - eller Jens....Men INTE Jonah!!!

Daffy!!

-----

Nog är det väl fördjävligt att en sån sångare som Jonah kan åka ut!!!! Han har den bästa rösten men inte utseendet för att tilltala alla småflickor som ringer och röstar..skamligt!! Ska det vara dess som bestämmer vem som är den bästa artisten..???

I kväll var det faktiskt, som även den kunniga juryn tyckte, Jens som borde ha åkt ut..men han är väl för söt..men inte håller han!!

/Annika

-----

det är ett SKÄMT att jens fick stanna kvar.. han har gjort sitt i tv.. grabben kan inte sjunga och det får vi bevisat gång på gång. förstår inte hur småfjortisarna kan rösta på utseende, en idol ska ha talang och kunna sjunga, ha utstrålning det har INTE jens

/Julia

-----

Det råder mygler och uppgörelse i Idol! Jag hejar verkligen på Sebastian men jag såg och märkte att en viss Jens SKULLE åka ut idag! När Ola åkte ut så tänkte jag, fansen måste glömt rösta. Men nu när Jonah åkte ut så kan det inte hända samma sak 2 gånger! Det måste vara någon uppgörelse för en sådan duktig talang kan fan inte åka ut! Jens ut Jonah in!

/ Askestad

-----

Fan vad rätt att Jonah åkte, åter igen fick Jens en till chans å det är han gott värd!! Jens är en toppen-kille, I LIKE :-)

Ta hand om varandra där ute i höstrusket!

/Sophie

-----

Jens är nya "stina" som hänger kvar trots mediokra uppträdande. Skrällen är ännu en gång en faktum. Jonah är både en bättre entertainer och sångare än jens, men det glömde svenska folket bort ikväll, tvyärr!

MVH

Magnus

Vällingby

-----

Vad ska man säga, dåliga regler och SKANDAL!!!!!!

//Fredster

-----

Har aldrig varit med om något värre!!!

Jonah är den sista som skulle åkt ut.

Jens har sjungit falskt sen första gången han klev in på scen. fattar inte hur kan vara kvar fortfarande?

Är ni som röstar på honom tondöva???

Grymt besviken

Lollo

-----

Byebye Jonah! Nice to know you. Nicer to forget you. Sibel, du var lätt hetast ikväll. Undrar hur det skulle vara om du och Sebastian hade ett barn tillsammans. Det mest musikaliskt begåvade barnet på jorden antagligen.

Honey K

-----

Man börjar nästan misstänka att Jens offrar veckpengen på egen röstning. Hur kan han annars hänga kvar vecka efter vecka?

Lisbeth

-----

Varför plocka bort Jonah, han var ju bland kvällen bästa! Jens däremot var ju långt ifrån bra.

/Lotta

-----

Är det ett skämt eller? Jonah åker utan, medans både Jens och Elina får stanna. Nu slutar jag titta på Idol!!!

Hanna

-----

AGNES är BÄST och en självklar vinnare. Ingen annan deltagare når upp till hennes nivå! Hon har ALLT!!! Sveriges befolkning är blinda och döva ifall de inte utser henne till vinnare!

/ D.

-----

Hoppas Ola får komma tillbaka snart så det blir lite liv i Idol, Men Agnes och Sebastian rockar! Och Måns slog mig med häpnad, WOW!

Kramizar från Idol-galningen

-----

Agnes var jätteduktig ikväll. Så var även Sebastian.

Måns visade en jätteglädje, kul att se att nån har roligt.

Jonah blev nog populärare om han valde mer "berömda" låtar. Jens tycker jag synd om, vet inte vad som hände där riktigt, det lät som att han gav upp. Sibel får ta och tagga ner lite, ödmjukhet eller iaf lite mindre yta kanske vore nåt? Elina tog fel låt tror jag.

Sen undrar jag faktiskt lite över det här med Jonahs "mobbning", vad som faktiskt har hänt. Han är ju den som är lite annorlunda i gänget, lite äldre, lite lugnare, så att

det skär sig med de yngre kanske inte är konstigt? Jag vet inte, men jag litar inte på bara en artikel.

/Emma

-----

Ni i juryn får mycket skit för er bedömning. Jag tycker ni hittills haft helt rätt ! En av mina idoler var Cindy, men när hon åkte ut var hon inte bra. Det är ju en konkurrensbedömning och sämst för tillfället åker ut, så är det bara. Sebastian är en färdig artist som kan bli helt ok. Mest imponerad är jag av Sibel och Agnes som jag knappt märkte i början, men som bra växer. Agnes är fortfarande väldigt ung, men jag tror att hon, med rätt hjälp, kan komma att bli någor mycket stort. Elina är en jättecharmig tjej, men hon kommer tyvärr att åka ut så småningom. I ordning åker Jens, Måns, Elina och Jonah ut - tror jag. Lycka till i finalen säger jag till Sebastian, Sibel och Agnes !

/Bordrocks

-----

Hoppas Elina vinner Idol !

// crille

-----

Ett högklassigt framträdande av alla men JAg fattar inte vad Jens gör där alls? Han kan inte sjunga och hans framträdande var bara löjligt! Men Agnes sjöng ljuvligt och Sebastian ägde scenen som vanligt. Överaskad av Måns starka framträdande idag med, han var till och med bättre än Sebastian

/Bert

-----

Måns är vå nya Peter Jöback!!!

//Naglo

-----

Jag tyckte att juryn var alldeles lojal mot Jens. Han var inte bra idag, han sög! // oskar

-----

Sebastian måste vinna, helt klart! Han e kung! Han rör sej så bra på scen, har bra sångröst och e dessutom jäkla snygg! Agnes va bra ikväll med. Ut med Jens, han har inget där o göra...... Go go sebastian, älskar dej!

Alexandra

-----

Elina måste åka hem idag

Agnes bäst

Britt

-----

nu röstar jag strategiskt på Jens för att Elina ska åka ut.

Elina har inte lyckats sjunga de sista 4 gångerna, hon går väl vidare på sitt rosa hår. Orättvist, Ola åkte ut efter ett misstag

/Cathrine

-----

Jag kan inte förstå hysterin kring Agnes, har ni tänkt på hennes konstanta läspande och extremt dåliga uttal? Man kan ju undra om folk bara tittar utan att lyssna. Ett litet tips är att inte titta på tv:n nästa gång Agnes gör ett framträdande och bara lyssna, det ni hör kommer få er att förstå att hon aldrig kan bli någon idol!

I övrigt bör det sägas att Sebastian är den självklara vinnaren.

/Erik

-----

Hur kan Sebastian vara kvar???...han har inte bidragit med nått nytt mer än bara gapat sig fram och tror sig vara nån slags Mick Jagger...nä väck med han och ta fram dem som har talang som Agnes och Sibel och Elina...för de har röster som får en att rysa../Gerd

-----

Såhär är det.

De som har potential att bli något - en internationell artist - är de som har rösten, utstrålningen och utseendet. Titta bara på hur det verkligen är, egentligen krävs nästan bara utstrålningen och utseendet. Hur som helst... De som har allt det här i årets Idol är AGNES, SEBASTIAN och SIBEL.

Det finns en anledning till att de nästan aldrig får dålig feedback av juryn... Because they're THAT good.

Jonah kan också tyckas ha allt detta, men kom igen. Det blir en upprepning av förra årets vinnare, ungefär.

Jens har jag ingen aning om vad han gör kvar i tävlingen. Stor släkt? Måns är bra, men inte mer. Jämfört med Agnes, Sebastian och Sibel har han ingen som helst chans ändå.

Elina är bra hon med, men kanske för ung? Känns lite osäker just nu. Om ett par år tror jag verkligen det kan bli bra.

That's that!

//Helena

-----

Jag vet inte om jag glömt, men jag tycker de var bättre förra året. Loren som var kvar länge och inte minst Daniel och Darin som gick till final.

/Agneta

-----

Sebastian rent ut sagt suger!

Han ser ut som en påtänd ola salo med sina spattiga heroinben. Nejnej, "hans grej" är ingen grej utan bara kass. Måns var idag som en dålig kopia av Sebastian, eller är det kanske Sebastian som i smyg sett Måns och härmar?

Överhuvudtaget så är årets Idol lamt, bara en massa överklassbrudar och balladkillar. Tråktråk.

/Uttråkad norrbottning

-----

Måns är underbar. jag säger bara dom ögonen ojoj...

Katastrof om han åker ut. kan inte förlåta svenska folket för att dom inte förstår bättre och inte röstade på ola förra veckan, jag säger bara SKANDAL!!!

/ m

-----

Dom jag tycker var bäst i kväll var ju självklart Sibel och Måns...

Men jag vill också gärna att Ola ska komma tillbaka och sjunga sin vals för oss.

//Tiger Roules =)

-----

Sebastian är klar vinnare av idol! Har är störtskön!!!

Malin

-----

Behövs nog ingen mer diskussion, finns bara två som kan ha en liten möjlighet till en artistkarriär (Sebastian och Sibel), resten får nog satsa på en karriär på Viking Line som Coverartister. Om detta är det bästa Sverige har att erbjuda så vete fan om man inte ska börja sjunga själv och tjäna en hacka

//Frankie boy

-----

Som vanligt var Sebastian bäst. Hjälp! Sååå bra han är!!!

Sibel var usel ikväll. Jag menar det, spelade för mycket med sitt utseende. Håller med Daniel...

Elina sjöng lite för fort ibland, men var klarade sig till skillnad från Jens! Han var klart sämst ikväll! Ingen karisma alls! Jonah lät som vanligt, tycker faktiskt inte att han sjunger så jättebra jämt...men han har fin röst :) Agnes blir mer och mer en stjärna för mig, men inte ännu. men hon är riktigt söt och hon sjunger bra! Och sist Måns. Han sjöng bra ikväll. Har inte gjort det på några veckor, men ikväll var det riktigt bra! :D

tack tack!

/tjo. Kling, Klang, Klong

-----

Hej! Jens.

Du är mycket bra men alldeles för snäll. Du borde ge mycket mer, det du kan!

Joppe

-----

Hej!

Sebastian är asgrym! Helt klart bäst! Sibel, Elina och Jonah är inga jag skulle pryda mitt skivställ med! Go Sebastian Go!!

/Martina

-----

Vem skulle ha kunnat tro att Sebastian skulle klara även detta tema!!!!!Nu måste man bestämma något som sätter honom på pottan. He’s the best och tävlingen tenderar att bli löjlig.De andra killarna lät som karaoke. Tjejerna var görbra alla tre var kanon och måste bli kvar.

Proffstanten

-----

Gud vilka duktiga tjejer vi har i Sverig!. Både Agnes och Sibel gjorde proffsiga framträdanden. Hoppas att någon av dem vinner så att man kan gå på underhållande konserter och få köpa deras plattor i framtiden.

Lycka Till! önskar Ilse

-----

Hej!

Agnes är förödande, musikalisk och med en underbar röst och egen tolkning - utan att vara "för mycket".

Sebastian - Också a "star"! Say no more! Han får köra vilken stil han vill - han är en stjärna..!

Hälsningar

Bettan

(46 år utan att vara snuskkärring)

-----

Jag tror inte Agnes har en susning om hur bra hon är....det rullade ett par tårar nerför min kind ikväll

//Marion

-----

Ikväll tror jag Clabbe åker ut.

Klaveret

-----

Agnes och Sebastian är helt klart de mest lysande stjärnorna i detta gäng. Här är det naturliga som gäller och inte det tillgjorda och konstlade. Elina är otroligt bra också.

Eva och Lasse på Hönö

-----

Agnes borde vinna hela idol ! !

/ Lojs

-----

Bäst ikväll var Agnes och Måns. Sebastians framträdande var inte bra. Han är dessutom självgod, diva och saknar

ödmjukhet. Jonah står på scenen och vaggar på samma sätt varje fredagkväll. Dessutom är hans människosyn lite

märklig. Mobbar vissa människor (t ex de yngre i Idolgruppen) och samtidigt har han Jesus som idol. Hur hänger detta ihop. Jag hoppas Agnes eller Måns vinner. De är helt klart bäst; utifrån alla perspektiv. Ikväll tror jag Jens eller Elina åker ut.

Tittarjuryn

-----

Den sämsta idag var Jens.... och näst sämnst är juryfavoriten Jonah... sedan kommer Måns.... och Sebastian som kan ingen annat att göra än rycka axlar...

förra året idol var bättre... i år är låtvalet gjort till vissa....

Darin är absolute den bästa som finns

/Gunnel

-----

Agnes....

Jag säger bara... En Stjärna är född!

Vilken tjej & Vilken röst... Wow!

Kille i Ängelholm

-----

Vill bara säga de att jag tycker alla va SKIT BRA ikväll vill inte att någon av er åker hem...

/Malin

-----

Agnes har charmen, hon rösten, stilen...HON HAR ALLT!!!

/Bengt

-----

Bäst ikväll var med utsrålning och tonsäkerhet Agnes.

Jens har jäkla pondus i dom lägre tonerna.

Sebbe kommer att stå som slutgiltig segrare.

/Baggen

-----

Det spelar ingen roll vad det är för tema i "Idol".

Alla direktsändningar har varit bra i "Idol" tycker jag.

/Sara

-----

Jens, var ett stort skämt idag!!!

Han kommer att sitta på läktaren, nästa vecka....

De andra är helt klart mkt bättre än vad han är!!

Sorry Jens.........................

-----

Agnes och Sebastian är absolut bäst i idol i år.

Den som är svagast är nog Elina eller Jens.

Juryn gör ett fantastiskt bra jobb. Har man gett sig in i leken får man leken tåla. Det är lika bra att de vänjer sig.

Ha en trevlig helg, svetsarn

-----

Hej! jag tycker att Sibel är bästa tjejen för att hon har en otrolig utstrålning, samma med Agnes.

Bästa killen tycker jag är Måns och Sebastian, för att de har väldigt bra scenspråk!

Puss hade bäst!!

//Rebecca

p.s. JAG ÄLSKAR DIG MEST OLA! <3 d.s.

-----

Snälla Sverige! Rösta INTE på Jens... Han är dålig.

UT MED JENS, IN MED OLA OCH RÖSTA PÅ AGNES HON ÄR BÄST.

Hälsningar

Idol-tittare!

-----

Ja, Sebastian, Måns, Elina och Agnes är självklara att gå vidare ikväll. De andra, Jonah, Sibel och Jens kommer

aldrig att bli några idoler, de är inte några idoltyper. Jag måste slänga ur mig en hälsning till Ola - jag har två

söner i din ålder och vad jag vill se är glimten i öga med en bra sångröst. Än så länge är det bara Sebastian

och du Ola som har det! Får man rösta tillbaka någon som har blivit utröstad så lovar jag att jag struntar i allt

godis och alla struntsaker för att satsa dessa pengar på samtal för att rösta tillbaka dig!

"Tokmaja"

-----

Ikväll var Måns bäst, han visar för första gången vilken stjärna han egentligen är!

Sämst var Agnes, hon har inget där att göra, man stör sig på hennes uttal, särskilt i de svenska framförandena! Men tyvärr åker nog Elina idag.

/Sara A

-----

Programmet är jätte bra, duktiga artister – men varför den här äckliga gubben med annonserna?

Och VARFÖR säger han ”Let’s go, mother-fucker” onödigt, och fult! Dålig smak tv4!

Elizabeth

-----

Vill bara säga att WOW vad Agnes har blivit bra!

Jag var lite tveksam i början av serien, men Agnes kommer defenitivt att ge Sebastian en match i finalen!

Måns var också en stor överaskning, fortsätt så!

Sibel gjorde som alltid ett superbra framträdande!

Jonah är duktig, men inte min personliga favorit.

Elina och Jens borde åkt ut för länge sedan, även om Elina sjöng mycket bättre idag än tidigare så räcker det inte.

Lycka till alla!

Kramar Ammiii

-----

Fattar inte att Sebastian kan vara favorit, låter lika, ser lika ut varje

vecka, rör sig lika, är han stelopererad?

/Jörgen

-----

Koreografen för Idol säger en sak, artisterna gör så och blir sågad av juryn just för det.

Svagt.......

Sämsta ogången, här kommer inte det sångmässiga fram. Utan det dansmässiga. Trodde detta var en SÅNG TÄVLIG.........

Trogen Idol tittare

-----

Måns är absolut den bästa i idol

/Camilla

-----

Det finns ju bara en sak att konstatera, Agnes och Sebastian kommer att göra upp i den framtida finalen! Sebastian gjorde inte sitt bästa framträdande men han sjunger helt klart bra genom hela säsongen än så länge.

Men sedan har vi ju Agnes, ett riktigt stjärnskott! Hon har nog den mest underbara rösten jag har hört på en hel evighet. Att hon sedan är så sockersöt gör ju inte hennes stjärnkvalitet lägre direkt. Go Agnes! Se till att ta hem hela tävlingen nu!

David

-----

Sibel var absolut bäst ikväll.

Sen tycker jag att Måns gjorde ett jättebra framträdande ikväll, hoppas han får stanna. Han har verkligen växt och växt för varje program. Idag tyckte jag tyvärr att Elina eller Jens gjorde de sämsta framträdandena.

Malin

-----

AGNES är den klart duktigaste – hon är outstanding!!!!

Carina i Sthlm

-----

Jonah är så klart bra och speciellt charmig men det krävs mycket mer av honom om han ska klara det hela vägen.

Agnes är underbar, hon har charm och stil och kan så klart komma långt.

Sebastian är helt klart värdelös, alla tycker om honom men vi vet inte vad folk ser det, vi håller våra tummar att han åker ut snart för han har ingen stil i huvet taget.

Måns är helt klart underbar, men tror inte att han kommer klara det hela vägen ut.

Elina har en underbar röst men problemet är att hon inte platsar in i IDOL i huvet taget, hoppas att hon åket ut snart.

Jens är kass och det har vi tyckt från början, usch att han kom med IDOL, hoppas att han åker ut så snart som möjligt.

SIBEL hon är UNDERBAR går bara inte att förklara, mina damer och herrar här har ni IDOLS nya vinnare och det är så klart SIBEL.. YOU GOOOO GIRL..

Mvh Julijana

-----

Hej!

Ingen slår Sebastian! Han är asgrym! Elina och Sibel är väl inga jag skulle pryda mitt skivställ med (sämst idag). Juryn har väl en del hårda ord, men utan dem ingen utveckling för 'idolerna'!

Marty

-----

Alltså! Jens kan inte sjunga för 5 öre. Han är kass. Så mesig också.

/Nisse

-----

Om inte Sebastian vinner, är det skitsamma. Han kommer få ett skivkontrakt iaf. Och det är inget snack om saken.

Han gjorde så otroligt bra ikväll. Å så j*a mycket mer har han att ge, det är det som är så underbart.

Keep up the good work!!

//Jejn

-----

Olaaa, kom tillbaka!/ I.S

-----

Hej hopp aftonbladet!!!

Jag vill säga att om Jens "bad boy" var så mesig så skulle han åkt för länge sedan

/Axel

-----

Agnes Carlsson är bäst

/Göran

-----

Aa okej jag fattar inte varför alla tycker som Sebastian ..men iaf så e skit trött på hans irriterande rörelse!

Jag hejar själv på SIBEL! :D

// Soffe

-----

Jimmie, om du kikar på omröstningen så ser du att det står: "Omröstningen startade 2005-09-23 19:59 " Det är alltså inte bara dagens framträdande man röstar på...

Nu när alla sjungit så tycker jag man klart kan säga att Sebastian och Agnes är i en klass för sig. Det är så härligt nu när Ola är borta också med sin falsettröst...

/Jonas

-----

Agnes är klart bäst! Bra framträdande av en skitsnygg tjej med en superbra röst. Tyvärr gjorde Elina inget bra framträdande, så risken är stor att hon åker, fast jag hoppas det blir Jens eller Jonah som åker.

//Maya

-----

Agnes är klart bäst! Fattar inte vad det är för bra med Sebastian...tycker bara att han blir för mycket!

Lillan

-----

Okej, tyckte inte att jens var så bra, men juryn var ändå lite för hård mot honom. alla sa bara en massa elaka saker till honom så tillslut tyckte man ju synd om honom.

tyckte iaf att måna var mkt bättre denna gången, agnes var skitbra och sibel också! / Ida

-----

Helt klart var Måns och Sibel bäst ikväll, de andra hade ju inte en chans.

Kan det vara så att Piteå inte har nån representant mer?

Bra jobbat alla.

//Växjö vet

-----

Hej Sebastian jag heter Sanna .Gör så att du vinner jag hejar på dig .

/Sanna

-----

Nej jag tycker att juryn gör ett bra jobb.

/Tomas

-----

Agnes var stjärnan idag. Men jag skulle gärna vilja se Ola dansa till discomusik och göra några moves.Han borde verkligen INTE ha åkt ut förra veckan.Han är ju den bästa av de alla! IDOLA!!

Linda

-----

Börjar bli ganska vidrigt nu när Swartling hela tiden ska dreggla över Sibel. Tyvärr finns det ingen direkt stjärna kvar, och det kommer absolut inte bli en lika vass slutfinal som det var förra året med

Daniel och Darin!

/Anders

-----

Sebastian är bäst en utomordentlig artist ut i fingerspetsarna. Han måste vinna.

Gilla

-----

Sebastian: Absolut bäst... attityd som få, underbart att se. CALL me

Aurora

-----

Idolfans som man är vill man gärna ha koll på allt som händer och fötter kring programmet. Intressant inslag är när man kan rösta på kvällens favorit på aftonbladet.se. Såg i sista pausen i programmet att Sibel fått 17.4 % av rösterna på aftonbladet.se, innan hon ens framträtt. Ni som röstat har ej röstat rättvist. Bara för att man gillar en artist får man inte blint tro att artisten alltid gör bra ifrån sig. Det är Inte rätt mot de andra som kämpar och behöver allt stöd de behöver !

// Jimmie

-----

Sebastian är helt klart bäst , Han är Idol-kungen! :)

Hoppas Elina håller sig kvar, Och att Jens Åker ut. . Eller kanske Måns.

Men Sebastian , han är Idol 2005 helt klart för mig ;> . Men smaken är som baken ..

/ Elise.

-----

Hej!

Jag tycker att Jens är hur skön som helst, förstår inte att juryn är så hård... Jag håller i alla fall på Jens (och Agnes, om jag var man eller lesbisk skulle jag göra vad som helst för att få henne,hon är ju så söt å duktig! )

Ciao//Sophie

-----

Agnes är bara såååå grymt bra....vilken

naturbegåvning!!! Sibel är bra oxå...hoppas hon gör

bra ifrån sig ikväll

Sebastian börjar kännas lite för mycket

nu...självgod...

/Janne

-----

Det är pinsamt att se Jens på scenen och Ola i publiken. Att Ola fick lämna Idol förra veckan var katastrof med hans klockrena röst, och att Jens är kvar ikväll – när han dessutom gör ett så otroligt dåligt, fantasilöst, tråkigt etc. framförande – känns som en overklighet. Ola sjöng bra alla gånger innan förra veckans framträdande, så han inte gjorde ett lika självklart framträdande. För det åkte han ut. Jens o andra sidan har under hela finalens omgång gjort allt annat än bra framträdanden.

Jens ut, Ola in!

/Viktoria

-----

Att Agnes kan vara så blyg, försiktig och timid och sen gå ut på scenen och regera, helt ofattbart duktig! jag är kär, även fast jag är förlovad med Jonas

Fredrik

-----

Sibastian jag vill att du vinner!!!!

Jag vill verkligen att du viner

vin! vin! vin! vin! vin!!!!!!!!!

/Britta

-----

Sebastian e såååå bra !!!!! lätt bäst i Idol.. Hoppas Jens eller Elina åker ut

p.s UNDERBART att Ola åkte ut förra veckan :D

Fredrik

-----

Agnes är en stjärna - det tål att sägas minst ett par gånger till. Sebastian goes disco känns inte riktigt hundra... och varför lyssna på Jonah, sömnpiller finns ju redan? (*gäspar*)

Jag hoppas att Elina the färgklick klarar sig, och att Jens åker. Hans tid är kommen nu.

/Jule

-----

Sebastian!!!!

Finns det någon mer självgod människa? Kan inte med hans självgoda flin längre, slutar nu att titta på idol. Tycker inte att han är värd alla dessa lovord och speciellt inte ikväll när hans framträdande faktiskt var superdåligt! Det finns något som heter ödmjukhet, men tror inte att Sebastian ens kan stava till det.

Usch usch usch

Jenny

-----

Skulle bara vilja säga att Ola aldrig skulle ha åkt ut förra gången den/de som skulle ha åkt ut var Elina, Jens eller till och med Sebastian.

Men vem som är bra i kväll är så klart SIBEL och Agnes, de är helt underbara.

Mvh Almasisarna

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol