Första titten på nya säsongen av ”Det som göms i snö”

Leif GW Perssons kriminaldrama kommer tillbaka i september

Robert Gustafsson och Samuel Fröler i ”Det som göms i snö”.
Robert Gustafsson och Samuel Fröler i ”Det som göms i snö”.

TRAILER Tre år efter att den första säsongen visades är kriminaldramat ”Det som göms i snö” snart tillbaka med en andra säsong.
Nu finns ett premiärdatum och en första teaser.

Hans Jörnlinds och Aron Levanders kriminaldrama ”Det som göms i snö”, byggt på idéer av Leif GW Persson, hade premiär i Kanal 5 hösten 2018, för att senare visas på Viaplay.
Men när serien nu gör comeback är ordningen den omvända, med premiär först på Viaplay, och visning senare på Discovery Networks Swedens plattformar.
Robert Gustafsson, som vann pris på Kristallen 2019 för sin insats i serien, är tillbaka som Kalla fall-gruppens ledare Peter Wendel, och andra återvändande namn är Ia Langhammer, Ingela Olsson, Peter Gardiner och Cilla Thorell.
Nya på rollistan är bland andra Samuel Fröler, Celie Sparre och Stefan Gödicke.

Den nya säsongen består av fem avsnitt, och handlingen beskrivs så här:
I säsong två är Peter Wendels kalla fall-grupp underbemannade. Jorma (Christopher Wagelin) har slutat och Caijsa (Louise Peterhoff) är på väg mot en längre tids ledighet. Peter mår dåligt efter att ha accepterat sin brors självmord och plågar sig själv med minnen av brodern som han inte lyckades rädda. Men allting förändras när en kollega och vän plötsligt hittas mördad.

Polismannens död blir början på det som kommer att visa att en högt uppsatt polischef (Fröler), lever ett mörkt dubbelliv. Utredningen reser också tvivel om Peters bror faktiskt tog sitt liv?

Säsongspremiär blir det på Viaplay den 19 september, och här är den första kiken:


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publisert:

LÄS VIDARE