Maja Ivarsson i tårar – minnena blev för mycket

avChristoffer Nilsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: Det blev känslosamt för Maja Ivarsson i ”Så mycket bättre – återträffen”.

På tisdagkvällen brister Maja Ivarsson i gråt för andra gången på grund av Magnus Ugglas tolkning av ”Jag och min far”.

Minnena av hennes egen pappa blir för starka att värja sig emot.

– Det störiga är att jag grät inte ens på hans begravning. Och så sitter jag här och bölar, säger hon i ”Så mycket bättre - återträffen”. 

Magnus Ugglas tolkning av Olle Ljungströms ”Jag och min far” är en av ”Så mycket bättre”-säsongens

.

I tisdagkvällens specialavsnitt där deltagarna träffas sju månader efter sommarinspelningarna på Gotland får artisterna se en videoupptagning av Ugglas framförande.

Och precis som i somras blev det en känslosam upplevelse för artisterna. The Sounds-sångerskan Maja Ivarsson var den artist som berördes starkast.

– Det är tortyr, för min del är det det, säger hon i programmet.

”Alltid levt med sorgen”

Hon berättar sedan om anledningen till varför hon drabbas så hårt känslomässigt av låten som Uggla tillägnat sin far som gick bort för tolv år sedan.

— Det är givetvis att min pappa gick bort när jag var liten och jag har alltid levt med den sorgen. Men också i texten där de förklarar hur lik man kan vara sin far. Utseendemässigt är jag inte lik resten av min familj men jag är lik min far. Och det störiga är att jag grät inte ens på hans begravning. Och så sitter jag här och bölar, säger Maja Ivarsson.

”Gjort mig trygg”

Maja Ivarsson

för Nöjesbladet om sin pappas dödsfall.

– Han var alkoholist och dog av skrumplever och någonting med bukspottskörteln. Och det har gått i rakt nedstigande led till mig som också har gillat att festa. Men det har också inneburit att jag har fått ta ­mina fajter själv. Det har gjort mig väldigt trygg, har hon sagt.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM