Mini-Baggen gör sin ”Idol”-debut

TV

I morgon är Laila tillbaka i jurybåset – nyfödde sonen sitter hos pappa Niclas bakom scenen

Foto: Blixtcomeback Laila Bagge Wahlgren födde sin och Niclas Wahlgrens son natten till torsdag förra veckan. Redan i morgon gör hon comeback i ”Idol”. ”Det känns jättebra och Niclas kommer att vara med”, säger hon.

För en vecka sedan födde hon barn.

I morgon återvänder Laila Bagge Wahlgren till jobbet.

– Niclas är fullt kapabel som pappa att ta hand om sin son när jag jobbar, säger hon.

Foto: De lyckliga föräldrarna.

Det var för en vecka sedan som jurymedlemmen Laila Bagge Wahlgren, 38, födde en son.

Höll inte med i soffan

Hon valde att stanna hemma i fredags och titta på ”Idol” från tv-soffan – något som var frustrerande.

– Det var visserligen roligt att se det tv-tittarna ser, men jag satt här hemma många gånger och höll inte med deras utlåtanden och det hade jag sagt om jag var där, säger hon.

Men i morgon är hon tillbaka på jobbet igen. Även den nyfödda sonen – vars namn fortfarande är hemligt – kommer att göra sin ”Idol”-debut. TV4 har ordnat en stor loge åt henne, maken Niclas Wahlgren och den gemensamma sonen.

– Det känns jättebra och Niclas kommer att vara med. Han är fullt kapabel som pappa att ta hand om sin son när jag jobbar, säger hon.

Flaskmjölk

Om det behövs kommer Laila Bagge Wahlgren att kunna lämna jurybåset under reklampauserna.

– Ja, det är klart jag kan det. Men man kan ju ge flaska också. Niclas kan ju också peta i honom en liten flaska.

Förra fredagen gick Linni Barresjö, 16, till hård attack mot Lailas hårda kritik efter att Linni hade tappat texten veckan dessförinnan. Linni menade att det var skönt att slippa Laila i studion och att de bitska kommentarerna var kopplade till gravidhormoner.

Nu slår Laila Bagge Wahlgren i från sig kritiken.

– Hon är jätteduktig, men i bland måste man få skälla för att någon gör något dåligt. Det var konstruktiv kritik, och tar man det så hårt som Linni verkar ha gjort, så är det tråkigt.

”Hon är en stålkvinna”

Håller du med Linni om att det rörde sig om gravidhormoner?

– Absolut inte, jag resonerar precis likadant nu när jag har fått ut knodden. Jag tycker att alla får göra fel, men det handlar om hur man räddar upp det.

TV4 har gjort vad de kan för att förenkla situationen för Laila Bagge Wahlgren i morgon.

– Vi har förberett vår största och finaste loge så hon ska kunna ta med sig vem hon vill så hon får det stöd hon behöver. Laila fixar det mest själv. Hon är en stålkvinna, tycker jag, säger Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent.

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol